Kvinnelaget tapte mot serielederen i høstpremieren

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Aug 2010

Vi møtte serieleder Modum borte og tapte 3-1.

Kampen ble spilt på Rolighetsmoen på en gressbane med veldig høyt gress, baneforhold som vi ikke liker spesielt godt.

Det ble en spennende kamp hvor Modum tar ledelsen midtveis i første omgang, et mål som burde vært annulert for offside. Vi reduserer til 1-1 tidlig i 2.omgang og har bra flyt.

Midtveis i omgangen slipper vi inn et frisparkmål og de får ett til mot slutten da vi presser på for en utligning. Totalt en bra kamp mot topplaget i serien, spillemessig på høyde, flere gode sjanser og bra innstilling !

Jentene var allikevel veldig skuffet over å ikke få med seg poeng fra dette oppgjøret, men hvis dette er standarden videre i sesongen blir det flere poeng å hente.

Laget: Linn, Maria, Therese, Krantsy, Sandra, Andrea, Anki, Nanger, Hero, Carina, Øhrn. Innb: Hanna, Sara, Mirjam, Rebecca, Tanja, Marthe, Marita.

Mål: Carina Fredriksen