Kretsmesterskaps serien G13

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Aug 2010

Gutter 13 hadde første seriekamp i KM serien tirsdag 17 august mot Strømsgodset på Gulskogen. Vi skal spille 10 seriekamper i løpet av høsten og vi har gledet oss til KM serien mot gode motstandere.

Første motstander var SIF bort på Gulskogen.

Vi tapte 1-2 mot SIF i våres og gledet oss til kampen.  Vi viste at dette kom til å bli knallhardt da SIF er et godt fotball lag som gikk i gjennom vårsesongen uten tap.

Etter praten i garderoben før kampen var vi klare til kamp.  Vi starter bra og har et vist trykk på SIF. Vi har gode avstander i laget og jobber som en enhet! Dette hadde vi fokus på før kampen, viktig og ikke gi bort for store rom mot gode motstandere som SIF.

Kampen er tett og hard men føler vi har bra kontroll stort sett hele tiden.  Vi er flinke til og variere mellom spill gjennom midten på 1-2 touch og spill i bakrom.  Vi får flere gode sjanser på dette og kommer til innlegg fra kantene og er bare små millimetere fra og score på dette. Vi spiller flott fotball i mange perioder!  Omgangen ebber ut etter stort sett de fleste sjansene til Åssia men det står 0 - 0 til pause.

2 omgang starter litt usikkert men det tar ikke mange minuttene før vi kommer på det samme sporet som i 1 omgang og vi produserer flere sjanser.  Jeg har ikke nøyaktige tidspunkter for scoringene men i mellom minutt 10 og 30 i 2 omgang scorer vi 3 ganger! 2 ved Shalaw og 1 av Adnan.

De siste 15-20 minuttene legger SIF seg høyere i banen og får en vist trykk på oss og de scorer en gang etter en retur.  Vi beholder roen og har ett par kjempesjanser til å punktere kampen men er litt uheldige/udyktige.

Kampen ebber ut med seier til Åssia med 3 - 1.

Mange av gutta sto virkelig frem i dag.  Men det aller viktigste er at dette var en flott lagseier.  Alle bidro med sitt!!

Må allikevel gi ekstra honnør til de 5 bak, Eirik J, Arbias, Sondre, Richard, Kasper.  Qais må også nevnes da han løper og kriger på en fantastisk måte. Shalaw scorer 2 og er der han skal være !  Sebastian gjør en fin figur på kanten og lykkes godt der.

Kjempe morro å se Simon B. i sin første kamp for Åssia og han kommer til å bidra sterkt på dette laget!

Vi skal glede oss over en flott start i KM serien og vi skal fortsette med hard jobbing på treningsfeltet, det er der utviklingen skjer!!!!

Vi takker SIF for en fin fotballkamp og gratulerer SIF med en kjempe flott innsats i Sandarcupen der de ble nr 2.  Er helt sikker på at SIF kommer sterkt tilbake og vi ønsker dem lykke til videre i KM serien.