Runde 2 i KM serien G13

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Aug 2010

Tirsdag 24 august var kampdato for runde 2 i KM serien for gutter 13.

Vi hadde gleden av og møte ROS i kamp nr 2.

Vi har hatt en fin treningsuke etter 1 runde i KM serien og var klare for runde 2.

Dagens motstander var ROS og vi hadde tapt 3-2 mot ROS i våres så vi var klar for revansj!

I garderoben før kamp snakket vi om at vi måtte opp på samme nivå som vi var på når vi spilte og slo Strømsgodset i første runde.  Det var mange spente spillere som gjorde seg klare til kamp.

Vi kommer dårlig i gang og ROS er det førende laget de først 10-12 minuttene selv om vi hadde en gigantsjanse med Shalaw etter en feil hos en ROS spiller, men desverre gikk den i stanga.

Vi får justert oss inn og får mer og mer orden på eget spill, selv om det var en tett og tøff kamp.  ROS har sine sjanser gjennom to av sine spillere på topp som er meget gode og skapte problemer for oss.

Kampen bølger frem og tilbake og vi tar ledelsen etter et frispark som Adnan slårlangt inn feltet og der dukker Qais opp og har et kjempe mottak og triller ballen inn til 1-0.

Vi fortsetter og trykke på og på en corner (slått av Adnan) dukker store sterke Sondre opp med "toget" og knaller inn 2-0.

Så glemmer vi oss og ROS reduserer til 1-2 bare minuttet etter 2-0 med et kjempeskudd fra vår venstre kant, som Eirik J i mål sa i pauen, det skuddet var mitt !!!  (vi er bortskjemte med at Eirik J veldig veldig sjelden gjør tabber!)

2 omgang starter med trykk fra ROS og de reduserer til 2-2 etter veldig usikkert og nølende forsvarspill der vi serverer ROS en scoring.  Kampen bølger nå frem og tilbake men vi jobber oss inn i kampen igjen og trøkker til ut over i omgangen og det er veldig gledelig å se at vi er bra trente slik at vi orker hele kampen.

Simon tar et frispar fra 16,5 m og setter inn sitt første mål i Åssia trøye! 3-2 til Åssia.

Mot slutten har vi bedre og bedre kontroll og Shalaw får en lang ball og har et glimrende medtak der han vender bort en forsvarspiller og scorer fra 17 mmed venstrebeinet.

Så slutt resultatet blir 4-2 til Åssia.

Vi har nå spilt 2 kamper i KM og fått en god start med 6 poeng.  Vi ønsker ROS lykke til videre i høst og gleder oss til neste kamp som er mot Hønefoss (bortekamp) neste tirsdag.  Så vi skal trene godt denne uke og stille klarer til kampen.