En fin start på høstsesongen for rek-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Aug 2010

Etter en fin start på høstsesongen var det duket for Holeværingen.

Sløsingen i bortekampen mot Holeværingen skulle revansjeres. Jostein fikk klar beskjed før kampen!

*Han har maksimalt 45min på seg for å banke minst en ball i nota.

5-3 75 min Holeværingen

Et slagkraftig hjemmelag forberedte seg godt og startet kampen strålende. Hjemmelaget vartet opp med angrepsfotball av ypperste merke. Fine kombinasjoner med variert spill dvs korte og lange pasninger. Holeværingen hang ikke med i svingene og den første halve timen var en ren nytelse, på en småkjølig august kveld.

Hør bare her:

-fint spill på vår høyre side. Innlegg Håkon. Keeper redder. etter en defleksjon fra egen spiller, til corner

-Knut Øyvind kombinerer fint med Håkon på vår høyre side og legger et perfekt innlegg som Jostein ekspederer kontant i nettet. 1-0

-Håkon til Syvert som blir felt. Straffen tas bestemt av vår faste og meget sikre straffe-eksekutør, Dokken. 2-0

-Skudd fra Herman. Retur som ender i corner

- Håkon, igjen, et perfekt innlegg til herman og mål. 3-0

-Syvert skudd i nettveggen fra god posisjon til venstre for målet

-Håkon et godt skuddforsøk

-Håkon skudd i tverrliggeren

-innlegg fra dokken til Jostein som finner Herman, men som header til side for mål.

Som vi kan se var det mange sjanser den førtse halve timen og da særlig vår høyre side med Knut Øyvind Håkon var gode.

Etterhvert faller vi inn i dvale og tror vi skal vinne kampen tosifret. Vi blir sløve og gir holeværingen ett par muligheter. På en av disse reduserer de. Jørgen finner det for godt å ta en brasse inn mot eget mål, når han står på død linja, direkte til motspiler som scorer enkelt.3-1

Men, tross alt har vi god kontroll til pause.

Det blir gjort ett par bytter i pausen samtidig som det blir tatt tak i det sløve kvartert på slutten av omgangen.

Andre omgang starter med at Holeværingen utnytter en merkelig tilbake nikk av Dørre og scorer enkelt.3-2 En kamp som var avgjort er med ett blitt åpen som en låvevegg (sitat Åge Sætra). Heldigvis er vi dyktige nok til å mer eller mindre sette spikeren i kiste minuttet etter 3-2 goalen. Etter fint spill havner ballen av Herman til Dokken som finner Jostein. 4-2 og poengene i boks, trodde vi.

9 minutter senere lager Peter H straffe, men straffe i mot på rek.laget tilsier at hjemmelagets keeper redder!

Morten redder, som seg hør og bør straffenog avverget, mer eller mindre en altfor spennende avslutning på kampen. Det skal sies at hjemmlagets spiller stod og sov på returen og to Holeværings spillere plukket opp returen, men på ett uforklarligvis klarte de å skyte utenfor.

Ett par minutter senere punkterer Herman kampen definitivt når han øker ledelsen til 5-2

Et kvarter før slutt føler Peter O med bortelaget og gir de en goal til. Et umotivert tilbakespill, upresset fra 40 meter pørver han å finne Morten, men ballen havner i beina på en motstander som har en enkel jobb med å score.5-3

Vi drar i land en fortjent seier og fortsetter vår gode høstform.

Håkon gjennomfører en god kamp. Det samme gjør Knut Øyvind i de 45 minuttene han spiller.

I tillegg bidrar også tungvekterne Herman og Jostein med mål og ikke minst alltid poengplukkende Dokken.

PS

Ledelsen vil også rette en stor takk til en av de viktigste bidragsyterne på rek laget sesongen 2010, Peter Hougen.

Peter spilte sin siste kamp for sesongen i kveld og gjør seg klar til en spennende langtur til sydligere breddegrader.

Hent inspirasjon fra varmen og still forberedt til sesongen 2011!

God tur!

PS PS

Synd at du ikke fikk goalen du var så sugen på, men en straffe klarte du ihvertfall å lage....