Interkrets: Juniorlaget spilte 1-1 mot Sandefjord fotball.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Aug 2010

En ny interkretskamp ble spilt i går mot et godt Sandefjord lag.

1.omgangen var jevnspilt hvor både Sandefjord og vi hadde sjanser. Sandefjord misset på straffespark rett før pause og hadde et par i treverket, mens vi fikk en goal mistenkelig feilaktig annullert, samt en heading i tverrliggeren.

Vi tok ledelsen 1-0 ca 20 min ut i 1.omg etter et langt utspill fra Yunus som Andreas stusset videre. Dan startet perfekt og utførte en flott lobb over keeper og i mål.

Det tok ikke mer enn et par minutter av 2.omg før Sandefjord utlignet etter et hardt innlegg hvor Thomas er uheldig og får stusset den i egen goal.

Etter dette presser Sandefjord oss og de er nære på et par ganger, men de siste ca 15 min kommer vi sterkt tilbake og produserer et par halvsjanser. Ca 5 min før slutt scorer James, men målet blir meget tvilsomt annullert for offside.

Kampen ebber ut i 1-1 og vi må si oss godt fornøyd med et poeng mot et godt og sympatisk lag.

Laget: Yunus – Ruslan – Thomas – Espen W – Robin  – James – Håkon – Andreas – Espen – Dan og Valdi

Innbytte: Simen 45 min og Delphe 35 min.