IBK for effektive.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Aug 2010

Åssiden møtte topplaget IBK lørdag ettermiddag. IBK ble for sterke for hjemmelaget. Åssiden gjorde en mye bedre kamp enn sist men har store problemer med å omsette sjanser til resultat. IBK derimot var dødlige i avslutningene og viste stor effektivitet.

0-5

83 min

SM
1-5  89 min  Buric

Laget: Oulie, Johansen, Madsen, Andresen, Hougen, Cetin (Amundsen 65), Holme, Buric, Guvenc (Lim 55), Ottesen, Hansen (Knudsen 60).

IBK ble for sterke og viste at de er ett topplag. Hjemmelaget viste at de ikke har samme effektivitet. Åssiden skapte nok en gang nok sjanser men klarer ikke å omsette de til tellende resultater. Samtidig gjøres det enkle feil bakover som gir motstanderen gode sjanser. Dermed blir det vanskelig å vinne slike kamper.

IBK, topplaget, var gjest på på banen og kampen skulle vise forskjellen på ett topplag med flyt og ett lag som sliter i motvind.

Til pause stod det 0-3 etter et klart overtall i sjanser for hjemmlaget. Bortelaget scorer på omtrent hver gang de er i angrep, være seg sjanser eller ikke sjanser.

0-1 kommer på en finovergang og vendig av Ibk’s gode spiss, Sjølie, men han får vende altfor lett.Oulie er sjanseløs.

0-2 Kommer etter en hands og 0-3 kommer etter ett innlegg som kryper seg igjennom alt og alle inn i det lengste hjørnet.

Hjemmelaget skal ha for god innsats og moral ved å stå på og prøve å matche IBK.

Sjanse statistikken blir også vunnet i 2dre omgang, men dessverre er det målene som teller i fotball.

Den første halve timen av kampen er hjemmelaget veldig bra og kombinerer fint, men vi klarer ikke å få ballen over streken.

De siste 15 minuttene blir vi spilt baktunge, av flere grunner. IBK får løftet laget samtidig som vi faller. IBK vinner andre-ballene og vi får ikke samlet presset godt nok.

Andre omgang starter med ett godt angrep og Dokken dukker opp, helt umarkert blant 3 ÅIF spillere, og scorer sikkert.

Kampen er i realiteten over selv om kampen inneholder to mål til. Et selvmål og en frisparks perle fra Haris.

Det er tungt å ikke få uttelling på sjansene sine, men nødvendigheten av å klare å holde sitt eget mål rent er alfa omega.

Vi klarte det ikke denne kampen, men det er fortsatt poeng å kjempe om.

Verdt å nevne at nykommer Roar Amundsen fikk sin debut i åssiatrøya og kom bra fra det.

Her følger imidlertid noen flotte bilder fra lørdagens kamp. Bildene er tatt av den eminente fotograp Håkon Hallingstad.