Gutter 13 KM Serien

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Sep 2010

Så skulle vi på tur til Hønefoss og en vanskelig bortekamp for Gutter 13 i KM serien denne tirsdags kvelden. 

Åssia kom seg virkelig ned på jorda etter en flott KM start !

Vi dror oppover til Hønefoss med en spent og litt "småsliten" tropp etter at gutta hadde gjennomført i siste time på skolen en 2,5 km lang løpetest !

Vi ankom Hønefoss med et ønske om å fortsette den gode trnden vi er inne i etter en flott start på KM serien.

1 omgang kan oppsumeres med veldig få ord.  ELENDIG ! 

I en 1 omgang der vi ikke klarer å få til noe av det vi har vært gode på tidligere i sesongen.  Vi virker utrolig lite konsentrerte med ett par unntak.  Vi treffer ikke med noen pasninger, vi klarer ikke å holde laget samlet, vi prater ikke, vi er ubesluttsomme når vi skal klarere osv osv.

At et godt Hønefoss lag (spesiellt nr 10) bare leder 1-0 til pause er bare kjempeflaks.

Vi hadde en god prat i pausen der fokus ble satt på noen enkle ting som vi skulle gjennomføre i 2 omgang.

2 omgang er bedre fra vår side men alt i alt er det helt fortjent at Hønefoss vinner denne kampen 2-0 etter et selv mål av oss i sluttminuttene. 

Vi produserer mange nok store nok sjanser i 2 omgang til at vi kan ta med oss både 1 eller 3 poeng men det hadde vært et "ran".

Vi takker et godt og sympatisk Hønefoss lag for kampen og ønsker dem lykke til videre i sesongen.  Vi gleder oss til returmatchen på Åssia banen litt senere i høst.  Da skal vi gjøre et nytt forsøk. 

Oppsummering av denne kampen er enkel.  Dette må vi bare glemme fortest mulig og konsentere oss om og fortsette med gode treninger der alle bidrar slik at vi fortsetter utviklingen vår.

Vil likevel fremheve Richard i denne kampen, han gjør en flott kamp, han er kjempepositiv og virkelig prøver og få med seg de andre på laget.  Kais og Arbias får også godkjent + at det lille Sebastian spiller gjør han bra.

Vi fikk en på tryne nå men vi skal reise oss igjen og gleder oss allerede til neste kamp neste uke, den også bortekamp mot Hokksund neste onsdag.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.