ÅIF's 6-åringene i gang!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Sep 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

Spendte 6-åringer på sin aller første fotballkamp!

Før skolen begynte måtte vi melde på lag i 6-års serien. Vi meldte på 3 lag, og planla et infomøte for foreldrene rett etter at skolen begynte. Innen vi rakk å holde dette, fikk vi mail fra kretsen onsdag ettermiddag at 1.runde i serien for 6-åringene startet denne uken. Et lag mandag, et tirsdag (i går) og et lag torsdag. Vi måtte gjøre et "Stunt", og fikk skrevet en innbydelse til "hasteinfomøte". Arild fikk levert på skolene fredag, og søndag kveld holdt jeg et improvisert møte på klubbhuset. Her møtte det positive foreldre til 12 barn. I ettertid har flere meldt seg, da de ikke kunne komme søndag eller fordi de ikke hadde rukket å lese lappen. Dette løste seg fint da en fra Aronsløkka og en fra Åssiden skole tok ansvar for de to første kampene. Drakter, vester ogg baller ble delt ut, og da begge lag hadde bortekamper ble det avtalt felles avreise fra klubbhuset mandag og tirsdag.

Har fått et kort referat fra begge lag, med bilder fra det ene laget.

Laget fra Aronsløkka Skole dro til Bødalen mandag for å spille 2 kamper. Stephen meldte seg for å lede dette laget, og her er hans referat og bilder fra kampen:

"Ungene storkoste seg på kampen igår, vi stilte med 7 spillere.

Mandag 30.08.2010. møtte 7 spente 6. åringer til sin aller første fotballkamp. Det kom brått på for de små da de ennå ikke hadde rukket å ha en trening - rett på kamp !!
Det taklet veldig bra, de var kjempeflinke alle sammen, og synes det var veldig moro. Vi vant en kamp og tapte en, en veldig fin start på fotballkarrieren."

Laget fra Åssiden Skole dro til Vestfossen tirsdag for å spille 2 kamper. Nazim tok ansvar for disse. I ettertid meldte Jan og Rune seg til å hjelpe til her. Her er Nazims rapport fra kampene:

"Det var en flott dag med 8 spillere som møtte opp på kampen. Jeg greide å skaffe 2 spillere for laget etter telefonsamtale med foreldrene deres. Vi spilte 2 kamper på rad  i Vestfossen, og vi vant begge kampene. Første kampen endte med 8-0 seier ,og den andre kampen med 9-2 seier. Det vil si at ungene våres spilte utrolig bra og hadde veldig god innsats i kampene. Vi stilte med 8 spillere hvor alle spillere byttet ofte, og var veldig strukturerte. Alle foreldrene var utrolig bra og  var behjelpelig og vi hadde et veldig godt samarbeid. Det viser at laget fungerer veldig bra og det ser lovende ut fremover."

Vil til slutt takke alle positive foreldre jeg har vært i kontakt med de siste dagene. Ser allerede nå at 2004 årgangen blir en flott gruppe som vil gi barna, foreldrene og klubben mange gleder i årene som kommer.

Vi holder snart et infomøte for nye og gamle i 2003 og 2004 årgangen. Se etter mail og lapper fra Skolen.

ÅIF ønsker alle hjertelig velkommen i klubben og ønsker lykke til videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.