Ikke gode nok!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Sep 2010

Åssiden møtte Drammen FK på Marienlyst søndag ettermiddag. Dette var nærmest skjebnekamp for begge lagene. Åssiden måtte vinne for å ha mulighet på topp 6, mens DFK burde vinne for å holde kontakten på lagene forran.

DFK var best i begge boksene og vant derfor fortjent. Åssiden derimot gikk på ett nytt tap mot ett middels lag. Dermed må vi bare innrømme at vi ikke har vært gode nok!

Sereikamp 3. div herrer 
Drammen FK - Åssiden  4-2 (2-1) 
0-1  14 min  Ottesen 
1-1  36 min  DFK 
2-1  37 min  DFK 
3-1  68 min  DFK 
4-1  72 min  DFK 
4-2  86 min  Hansen 

Laget: Oulie, Flåterud Johansen, Holme (Madsen 71), Andresen, Hougen, Cetin (Amundsen 75), Buric (Hermansen 56), Hansen, Guvenc, Ottesen, Lim.

Det siste håpet for å få heng på lagene foran var dette viktige oppgjøret mot Drammen.

Etter å sluppet Drammen lett til ved ett par tilfeller tar vi ledelsen ved Herman. Etter dette har vi stort sett god kontroll, men plustselig gjør vi feil som vi bli straffet hardt og brutalt for. Øystein mister ballen, Simen ligger feil når innlegget går og i tillegg kommer Oulie på halvdistanse. Han må se ballen gå over seg i en bue og i goalen.

Minuttet etter mister Ahmet ballen. Vi får kontroll over situasjon, men Ahmet er heit i hodet og lager et undøvendig frispark på 18 meter. Molevær klinker ballen utagbart i krysset og plutselig er en god åpning av kampen snudd til underlege.

De 30 første minuttene i første omgang var bra, men i de siste 15 minuttene sliter vi. Vi er altfor urtålmodige og tuter og kjører hele tiden. Vi får strekk i laget og blir løpende mye en og en. Da blir vi også lettere straffet for feil vi gjør.


I andre omgang kjører vi på med nytt mot. Vi skaper sjanser, men evner ikke å omsette disse.

DFK gjør derimot dette.

DFK scorer to og på tampen scorer Øsytein.

Sjansemessig er det jevnt, men som så mange ganger før i år, sliter vi i begge boksene og der avgjøres som kjent kampene.


Vi må bare innse at vi ikke har levert gode nok resultater sålangt.

Men sesongen er ikke over ennå og vi skal komme igjen og avslutte sesongen positivt uansett om det kanskje ikke er første tanken som svirrer rundt i hodet etter nok ett tap.

Vi kan enten skli gjennom sesongen eller reise oss og bite godt fra oss resten av sesongen. Vi skal gjøre det siste!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.