KM serien Gutter 13

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Sep 2010

Ny runde i KM serien denne uken og vi skulle nok en gang ha bortekamp og nå gikk "langturen" til Hokksund og en vanskelig bane (Falkbanen).  Vi gledet oss til ny kamp og var spente etter tapet i forrige uke.

Vi hadde hatt en litt roligere treningsuke for å få alle gutta "frisk og raske" i kroppen etter mye aktivitet den siste tiden.  Har også vært en del "smårusk" på skadefronten så vi hadde to gode men litt roligere økter denne uken etter tapet i Hønefoss forrige uke.

Vi reiste fra klubbhuset med en frisker og gladere gjeng til Hokksund.  Vi snakket om før kampen at vi måtte opp noen hakk i fra forrige kamp og komme oss tilbake til det vi har fått bra til tidligere i KM serien.  Vi gjorde en liten justering i forhold til hvilke spillere som skulle starte hvor.  Trenerteamet hadde noen tanker om hvordan utnytte spilletroppen best mulig.

Laget som startet:  Eirik J, Arbias, Richard, Sondre, Kasper, Martin, Qais, Sebastian, Simon, Adnan, Shalaw.  Innbytter gjennom kampen:  Jonas 98, Bizaf, Eirik S og Markus.

Vi var klare til kamp, trodde vi.  Får når dommer setter i gang kampen er det litt usikkert og tamt.  Hokksund får corner etter 2 min som de etter litt "klabb & babb" inne i feltet scorer på!  0 - 1 etter 2 min.  Da skjer det noe med gutta som isteden for å "henge" med hodet virkelig hjelper hverandre, støtter hverandre, snakker med hverandre og da spesielt Eirik J (kaptein) og Sondre (forsvarsjefen!) står frem og drar de andre med seg!  FLOTT !

Vi kommer mye bedre i gang etter kalddusjen og setter bra trøkk og tempo i det vi driver med.  Gode pasninger, gode løp, gode forflyttninger i laget.  Hokksund står virkelig på i en tøff - hard med fair kamp. Mange harde dueller (men ikke stygt spill) gjør at både Adnan, Shalaw og Bizaf må kaste inn håndklet utover i omgangen.  Da er det gledlig at vi har spillere som kommer inn og gjør det bra. Det er jevnt utover med har følelsen at vi tar mer og mer over gjennom omgangen og det er helt fortjent at vi går til pause med ledelse 2-1.

I pausen snakker vi om at vi må bare fortsette slik vi hadde gjort de siste 25 minuttene av 1 omgang og få opp tempoet enda litt til, både i bevegelse og pasningsvalgene også skulle vi fortsette med å ta "krigen".

Dette lykkes vi godt med og nok en gang ser vi at vi er bra trente og klarer og holde trykk, tempo og konsentrasjonen gjennom hele kampen.  Det er bra !

Vi scorer to ganger i løpet av omgangen og har full kontroll defansivt med en god forsvarsfirer og en opplagt og dyktig Eirik J i mål!!!  I tillegg må også nevnes at Martin kansje gjør sin beste kamp for året.  Qais løper og jobber som alltid! Shalaw har en god kamp. Og at Simon spiller sin beste omgang (2) i år.  Pluss alle de andre som bidro godt med sitt.

Så med seier 4 - 1 på bortebane fikk vi virkelig snudd en liten trend og vi gleder oss til forsettelsen.  Vi takker også et sympatisk og fairspillenede  Hokksund lag og trenerteam for en fin kamp og ønsker de lykke til videre i sesongen.

Må også nevne og takke en ung dommer som var veldig god, han var tydelig, bestemt men med glimt i øyet som gjør han til en flott representat for dommerne.

Nå skal vi spille ROS cup i helgen 11 og 12 september der alle sammen gleder seg til Marianne's kanelsnurrer.......

Neste kamp i KM serien er endelig hjemmekamp på VÅR bane, motstander neste tirsdag den 14 september kl 1800 er Kongsberg.

Vi gleder oss både til cup og neste kamp.

En siste liten takk fra trener / lagleder til en kjempepositiv og støttende foreldregruppe som alltid stiller opp for oss !!