Fortjent seier til Rek-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Sep 2010

Åssiden 2 spilte kamp mot Vestfossen 2 tirsdag kveld. Det ble en fortjent seier til Åssiden`s unge og noen gamle.

Anført av en opplagt gammel mann Dokken og unngutta vant rek-laget med 4-2. Og tok et godt grep om 3. plassen på tabellen.

4-2  77 min   Syvertsen

Laget: Eriksen, Knut Øyvind (Mr. Martisen 45), Madsen, Dørre, Thorset (Tobias 65), Hermansen, Knudsen, Oland, Amundsen, Hellumsand (Syvertsen 45), Dokken.

Vestfossen var kveldens gjest på banen.

Hjemmelaget har litt å kjempe om da både revansje for tapet sist og ikke minst en plass på pallen stod på spill.

Bortekampen startet bra, med kun 10 mann, men da håpet- i form av Syvert- dukket opp ble gutta så glade at laget slappet av. For å gjøre en lang historie kort. Tap ble det og syndebukken var gamle krigere som plutselig fikk en overdose av ungdommelig pågangsmot og iver og da går det galt.

Gutta tok kampen på alvor og startet forrykende. Den første halve timen var Vestfossen knapt over midten. Hjemmlaget hadde tempo og kvalitet i pasninger og forflytninger. Allerede etter 2 minutter la vår assist konge, Dokken, ballen på sølvfat, som vanlig, til Jostein. Tanksenteren gjorde ingen feil og satte inn 1-0. Det ga oss en perfekt åpning og Vestfossen var tydelig rystet. Vi fortsetter å skape sjanser. Vi kommer på både venstre og høyre side, Andreas, Alex og Roar prøver alle å spille frem og avslutte, men for å få ballen imål er det rutine som må til. Andreas kraft header inn 2-0 etter en corner av Dokken.

3-0 Dokken igjen til Alex som scorer.

Etter dette bli vi slurvete og sløve. Vi gir fra oss initiativet og kommer bakpå. A-spillere som Madsen og Dørre og Peter klarer ikke å styre troppene. Vestfossen er med ett farlige, men de skal utrolig nok ikke få hull på byllen før vår assist konge, Dokken, er frempå og stusser et frispark forbi alt og alle i egen goal.3-1.

Det hører med til historien at Dokken stod i en enmanssmur og at hodet er ikke hans fortrukne kroppsdel når det gjelder å score mål.

Vestfossen får blod på tann og noen minutter senere kommer det ett gjennomspill. Spissen kommer alene med Morten, men han redder mesterlig. Den ellers så lysende dommeren, dømte straffe til Vestfossen, noe som var totalt feil. Tross alt var det ikke så mye å klage på da Vestfossen ble snytt for en soleklar straffe da Madsen la ned Vestfossens spiss tidligere i kampen.

Som nevnt de førtse tredve minuttene var gode, men de siste femten minuttene var ditto dårlige. Vi kan ikke regne med å kjøre over motstanderne i 90 minutter, men vi kan kreve en solid forestilling av a-spillerne. I den dårlige perioden kunne vi ikke se forskjell på hvem som var hobby spillere i 5 div og hva som trener og spiller i 3div.

I andre omgang ble laget strammet opp og hjemmelaget produserer det meste av sjanser.

Håpet fra bortekampen, Syvert, kommer innpå og skaffer seg flere store sjanser. Det ulmes i de bakre rekker for de forspilte sjansers kamp, men til slutt får Syvert hull på byllen og avgjør kampen med 4-2 scoringen.

Hvilken glede!

Hvilken lettelse hos Syvert!

Hvilken glede i laget!

Hvilken glede på tribunen!

Og ikke minst hvilken glede på benken!

Dokken, hvem ellers?, hadde nok en assist!

Etter scoringen var det ikke tvil hvor de 3 viktige poengene skulle havne når Dørre har tatt tak i de bakre rekker og rydder godt opp.

Oppsummering:

Meget godt spill en halvtime.

Gamlegutta skinner fremdeles og de får med seg totalt 7 poeng for assist/scoring.

A- spillerne må jobbe med å bli ’tyngre’ i de periodene spillet ikke går på skinner

Det aller viktigste: Vi tok en fortjent seier og konsoliderte 3de plassen på tabellen.

I laget denne gang var det også 2 nye bekjentskaper fra start dvs Andreas og Roar. Forhåpentligvis får klubben mye glede av disse to spillerne fremover.