Endelig seier!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Sep 2010

Åssiden tok endelig en seier. Fredag kveld møtte Åssiden Vestfossen på Åssiabanen. En fartsfult men ikke alltid vellspilt kamp vant Åssiden en fortjent seier. Åssiden vant 2-1 etter en sen scoring av Ottesen. Etter en god overgang og glimrende forarbeid av debutant og guttespiller Hasan. Hansen stod for den andre scoringen.
Seriekamp 3. div herrer
Åssiden - Vestfossen  2-1 (1-1)
0-1  17 min  VIF
1-1  38 min  Hansen
2-1  90 min  Ottesen

Laget: Oulie, Hougen, Dørre, Holme, Flåterud Johansen, Knudsen (Gundersen 70), Cetin, Hansen (Andresen 75), Hermansen, Ottesen, Lim (Karagøz 80).

Den siste uka har vært tung for a laget. 4 tap på rad og håpet om å redde plassen blir mindre og mindre.

Men rek laget fortsetter og vinne og jr laget hadde en inspirerende kamp mot Mif tidligere i uka. Den store utfordringen ville være å få tilbake spillegleden og trykket i spillet og ikke minst en forbedring av spilet i boksene.

Kampen åpner i stort tempo og VIF som klinker ballen langt. Vi sliter litt med å sette linja defensivt, men får justert det greit inn.

Vi har ett helt annet trykke og vi ser mer tente ut enn på en stund, men som så ofte før i år taper vi en duell på corner og VIF ’s spiller scrorer med ryggen. Vi har havnet bakpå og det store spørsmålet var om vi skulle kalppe sammen som det velkjente korthuset eller svare og fortsette spillet.

Heldigvis svarer vi og etterhvert som omgangen skrider frem tar vi mer og mer over. Etter VIF scoringen tar hjemmelaget fullstendig over og presser VIF inn i deres 16 meter. VIF har ikke mye å by på denne perioden. Åssia ruller opp det ene angrepet etter det andre og får til slutt uttelling.

SL snurrer rundt med backen og finner ØH på bakre som utlikner sikkert med høyre!

Vi er like langt til pause.

Andre omgang skulle vi stå han av i første 10 min. For så å ta over kampen. Vi klarer imidlertid ikke å kontrollere tempoet i kampen. Det blir mye krig og tut og kjør i andre omgang. Begge lag vil vinne. Åssia er det førende laget i stort sett hele andre men sliter med å sette sjansene. Forsvaret tar seg stort sett av det som kommer. Dørre har en glimrende inngripen, en matchavgjørende tackling i siste øyeblikk, på VIF største sjanse i andre omgang.

Men de tålmodige skulle få sin lønn.

3 minutter på overtid gjennomfører vi en mønster kontring som involverer Alex og ikke minst debutanten Hasan. Hasan kommer til innlegg og vi er 4 mot en i boksen. Skulle vi klare å utnytte den enorme sjansen og skaffe oss sårt tiltrengte 3 poeng. Herman banker ballen i kassa og vi henter 3 poeng!

Vi vinner fortjent, vi kommer sterkt tilbake etter å ha fått en tidlig i mot. Vi produserer sjanser og vinner etter en scoring på overtid. Hele laget skal ha ros for strålende innsats. Flåterud Johansen hadde kanskje sin beste kamp. VIF kastet det de hadde mot unge Johansen men han stengte siden kort og greit.

Det er moro å vinne fotballkamper. Veldig geldelig med debutantene guttespillerne Thomas og Hasan som gjør sine saker meget bra.