Ny kamp i G13 KM serien

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Sep 2010

Tirsdag 14 september var det ny serierunde for de fremadstormende ungguttene G13 i KM serien.  Denne gangen skulle vi endelig spille på vår kjære hjemmebane og motstander var Kongsberg.

En ny kamp i KM serien sto for tur og denne gangen var det Kongsberg vi skulle møte.

Vi hadde spilt ROS cup i helgen (kommer egen rapport derfra om litt, venter på noen bilder) der vi møtte Kongsberg i finalen og tapte mot de da på søndag 12 september.

Tenningsnivået til gutta var greit:)

Vi snakket om før kampen at vi måtte "stramme" opp enkelt ting som, avstander, nøyaktighet, press for vi skal møte et godt spillende fotballag.

Laget som startet:  Eirik J, Kasper, Richard, Sondre, Arbias, Qais, Martin, Adnan, Simon, Sebastian og Shalaw. Innbyttere: Eirik S, Markus, Bizaf og Jahf'en.

Vi starter bra og får OK trykk på Kongsberg men som mange ganger tidligere, på Kongsberg første besøk rundt vår 16m, slurver vi og Kongsberg spiller får stå helt alene og prikkskyter inn 0-1!

Vi skjerper oss og kommer i gang med mye bra spill og det er helt fortjent at vi utligner til 1-1 etter ca 20 min.  Omgangen bølger så litt frem og tilbake men føler at vi har bra defansiv kontroll og når vi da får en "billig" straffe er Simon sikker fra 11 meter og vi leder 2-1.  Omgangen går mot slutten og Kongsberg kommer på en overgang og hvis vår straffe var billig fikk Kongsberg en straffe som var enda "billigere" og det sto 2-2 til pause.

I pausen var det en del kommentarer og ytringer om dette men vi ble enige om og ha fokus på det vi kunne gjøre noe med !  Ble enige om og fortsette og ta "krigen", mer presisjon i pasningspillet og konsentrasjon i avsluttnigene.

Vi gjør en flott omgang og virkelig spiller strålende fotball i perioder med stor defansiv trygghet, stor variasjon i spillet, spill gjennom midten, spill ut mot kantene, baller i bakrom og vi scorer 4 ganger i 2 omgang !!!

Og hvilke flott mål vi scorer ved Shalaw og Sebastian.

Nok en gang ser vi at vi får betalt for gode og mange treninger, vi virker godt trente og det er gledelig !

Kongsberg scorer også en gang i 2 omgang helt på slutten på stillingen 6-2 til Åssia, så vi vinner til slutt 6-3.

Vi takker Kongsberg for en fin fotballkamp og ønsker de lykke til vidre i sesongen.

Nå har vi spilt kamper lørdag, søndag og tirsdag så nå skal det bli godt med en treningsuke før vi møter Strømsgodset til neste tirsdag på vår hjemmebane ! Nå er vi halvspilte i KM serien og skal nå møte alle en gang til i løpet av høsten.