God kamp tross 3-4 tap for G19-2 mot Hønefoss JR. Elite

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Sep 2010

Det var et kampklart og konsentret Åssiden lag som ventet i garderoben på at kampen skulle sparkes i gang. Vi pratet om at vi var nødt til å holde laget kompakt og at vi var nødt til å feie i dem. Det var Hønefoss Jr. Elite som sto på den andre halvdelen og var revansje sugne etter å ha tapt for interkrets laget vårt tidligere i år.

Vi startet kampen med en 4 - 1 - 4 - 1 formasjon og dette viste seg å være et lurt trekk av treneren. Vi fikk 1 - 0 målet etter at Morten fant Tobias med en herlig langpassning. Tobias dro med seg ballen og slo inn i feltet, ballen fant Steffen som dempet den på  låret og satte den i lengste hjørnet. Hønefoss utlignet rett før pause og det sto 1 - 1 da vi gikk inn i garderoben.

Andre omgang skulle vise seg å bli fartsfyllt.

Hønefoss gikk opp i en 2 - 1 ledelse, men vi sto på og kjempet videre. 2 - 2 målet kom da Govand førte ballen mot mål og ut av intet fyrte han av et prakfullt skudd fra rundt 20 meter som gikk rett i kassa. Hønefoss scoret enda et mål og det sto 2 - 3 til Hønefoss. Kampen ble litt amper og en del krigning førte til at Knut Ø ble utvist med ca 20 minutter igjen å spille. Vi var ikke ferdig med å gi dem kamp. Vi tetta igjen midten og prøvde så godt vi kunne å holde igjen defensivt samtidig som vi ville score. En corner fra Alen ble slått inn i feltet og etter mye klabb og babb kunne Valdi sette in 3 - 3 målet. Det så lenge lyst ut, men dessverre så skulle vi slippe inn ett siste mål. Hønefoss scoret like før slutt noe som skapte mye frustrasjon, sinne og skuffelse. Med ca 7 minutter igjen å spille ble Alen utvist etter en felling ute på venstre kanten. Vi gjorde om til to spisser de siste sluttminuttene men klarte ikke å skape en siste sjanse. Kampen endte 3 - 4 til Hønefoss.

Dette var en av de beste kampene jr. 2 har spillt i år. Det lover godt hvis vi forsetter slikt. God innsats av alle gutta!

Resultat: Åssiden 3 - 4 Hønefoss
Laget: Morten - Steffen R - Kevin - Lars-Håkon - Govand - Ghader - Tobias - Valdi - Knut Ø - Steffen Andre - Foad
Innb: Robin inn for Steffen R, Martin inn for Foad, Alen inn for Steffen Andre og Fredrik inn for Ghader.

Mål: Steffen A, Govand og Valdi