Seiersrekken brudt for Rek-laget..

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Sep 2010

Åssiden 2 møtte topplaget Steinberg mandag kveld i 5. div. Det ble ikke en trivelig kveld i regnværet. Åssiden starte ok de første minuttene men gjorde store indivduelle feil som gjestene fra bygda utnyttet godt. Gjestene la seg lavt og gjorde det vanskelig for hjemmelaget. Holm og guttane klart ikke å hindre Steinberg å ta med seg 3 poeng.
Seriekampt 5. div herrer
Åssiden - Steinberg   2-4 (0-3)

Laget: Eriksen, Delphe (Martinsen 60), Hellumsand, Holm, K. N Hansen (Govan 35), Cetin, Oland, Syversen, Dokken, Ottesen, Martinsen (Steffen 45).

Åssiden gjorde ingen god kamp denne regnfulle kvelden. Åssiden hadde ballen mest med klarte ikke å sette Steinberg under press. I stedet lå Steinberg lavt og ventet på at hjemmelaget skulle gjøre feil. Og det ble gjort. Tre store individuelle feil som gjestene utnyttet godt. En svak pasning på midten og Steinberg fosset igjennom. Samme skjer igjen og straffe. Like etter ble Åssiden snytt for en klar straffe men i stedet satte Steinberg inn sitt tredje. Gjestene kunne gå til pause med en 3-0 ledelse.

Andre omgang startet som den første med feil som ble gjort og som ble utnyttet av gjestene. Steinberg økte til 4-0. Åssiden startet en sluttspurt og reduserte to ganger ved Ottesen og Hellumsand. Gjemmelaget presset på og var nære flere ganger, men unøyaktigheten var for stor denne kvelden. Steinberg lå lavt og var farlige på overganger. De spilte klokt og vant derfor fortjent mot et uvanlig unøyaktig Åssialag.

Må også nevnes at Steinberg fikk to straffer, den ene ble mesterlig reddet av en meget god Morten Eriksen i goalen.