G19-2 1.div: Comback!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Sep 2010

Det var en solfylt dag på Åssiden og jr. laget hadde Konnerud som gjester. Kampen skulle starte relativt tidlig, 17.15, på gressbanen. Kampen ble sparket i gang av hjemmelaget og vi så slitne ut fra første touch på ballen.

1. omgang var fylt med mye slurv og lite konsentrasjon og i løpet av de 10 første minuttene ledet Konnerud, 0 - 1. Konnerud var flinke til å utnytte et slurvete Åssiden lag og gikk opp til 0 - 2 ledelse etter 15 minutter. I det 20. minutt kommer en Konnerud spiller alene med Yunus og blir felt, gult kort til sistnevnte og frispark fra 18 meter. Venstre vingen til Konnerud utnytter dette bra og skrur inn 3 - 0, det så lenge ut til å bli en hel mørk kveld på Åssia.

Vi legger om fra en 4 - 5 - 1 formasjon til 4 - 4 - 2, hvor Tobias flytter opp fra høyre kant og til spiss, mens Steffen flytter ned fra "fri-rollen" til venstre kant. Dette gjorde vi fordi gress banen er såpass smal at vi ikke fikk nok bredde.

Vi skaffer oss en corner i det 30. minutt og Steffen slår inn. Etter en del klabb og babb får Valdi skutt, men treffer Konnerud keeperen som må gi retur, og returen hæler Valdi inn på brasiliansk vis og et lite håp ble tent. Bare 8 minutter senere blir Foad spilt igjennom og setter inn 2 - 3 med ett lurt skudd forbi/under keeper. Det var en viktig scoring å få etter en fartsfylt omgang.

I pausen ble det litt tilsnakk og vi fikk beskjed om å vise oss fram de første ti minuttene av andre omgang, etter det begynte vi å gjøre bytter.

Det var tydelig at beskjeden gikk inn hos gutta for etter bare 5 minutter sendte Valdi i vei et langskudd fra rundt 30 meter som suste i krysset. Vi tror at Valdi har lært noe av Tromsø sin brasilianer Kayke, for dette var en lignende scoring. Det sto 3 - 3 på gresset og vi var innstilt på å dra hjem seieren. i 65 minutt fikk Steffen med seg ballen nedover venstrekanten og fikk til slutt slått inn til innbytter Emil som bredsida ballen opp i netttaket og ble matchvinner. Vi holdt de siste 25 minuttene og hadde stått for ett fantastisk comeback. Bra innsats av gutta med unntak av de første 20 minuttene.

Viktig at vi vinner de neste 3 kampene for å ha sjansen til å holde oss i 1. Divisjon. Vi er for gode for 2. gutta, og det vet vi!

Laget: Yunus - Govand - Steffen Riis - Lars-Håkon - Robin - Valdi - Knut Ø - Ghader - Steffen - Foad - Tobias

Innbyttere: Farshad inn for Foad, Boldt inn for Riis, Emil inn for Knut Ø.

Mål: Valdi x2, Foad, Emil