Rek-laget på vinnersporet igjen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Sep 2010

Åssiden 2 møtte lørdag ettermiddag 3. laget til MIF i 5. div. Det ble en trivelig affære for de blå og hvite. Kampen ble flyttet fra ett vasstungt Vassenga til Åssiabanen. MIF ble denne gang ingen målestokk og Åssa tok en konfortabel 7-3 seier. Holm forsatte dermed sin fine statistikk ledet gutta til nok en seier.
Seriekamp 5. div. herrer
Mjøndalen 3 - Åssiden 2  3-7 (0-5)

Mål: Dokken 2, Hellumsand, Knudsen, Holm, Meyer, Cetin.

Laget: Eriksen, Andersen, Holm, Syversen, Ruslan, Berg Hansen, Knudsen, Cetin, Meyer, Hellumsand, Dokken, Hansen.

Rek-gutta lekte seg til en 5-0 ledelse til pause, andre omgang ble en transportetappe og sluttresultatet ble greie 7-3. Mange juniorgutta fikk prøve seg og gjorde jobben sammen med gamlegutta.

Etter en heller dårlig kamp  mot Steinberg fikk rek-laget en fin opptur mot en relativ tamm motstander.