God kamp men ingen poeng.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Sep 2010

Åssiden møtte et godt MIF 2 lag mandag kveld. En god kamp av Åssiden men det ble alikevell ingen poeng til hjemmelaget. Åssiden var best i første omgang og skapte mange sjanser, men mangler en målgjører som kan sette de store mulighetene. Og det gikk som ofte før i år, en feil bak og vi blir straffet. Ett billig mål som rullet stille over streken utenfor rekkevidden til en god debutant Eriksen i goallen.
Seriekamp 3. div. herrer
Åssiden - Mjøndalen 2   0-1 (0-0)
0-1  76 min  MIF

Laget: Eriksen, Hougen, Dørre, Holme, Johansen, Hansen, Cetin, Amundsen (Knudsen 65), Buric (Karagøz 75), Ottesen, Guvenc.

Mif 2 var motstander på åssia banen denne småkjølige, men fine høstkvelden. Sesongen har ikke gått den veien vi håpet og resultatene har ikke vært ihht til målsetningene.

Det merkes også på spillergruppa. Flere spillere har i skuffelsens tilstand helt eller delvis meldt seg ut av spillergruppa.

Men det er i motgang gutter blir menn og gutter fortsatt forblir gutter (les de som kaster inn håndkledet)!.

Klubben trenger:

Spillere som vil trene.

Spillere som vil bidra inn i gruppa.

Spillere som kan gi gass med Åssiamerke på brystet.

Fokus før kampen var å glemme tabell plassering og neste sesong, men vise at vi er et bra fotball lag.

Og det trengtes da Mif, i ett lag i medvind, skulle gjeste åssia banen. Mif stiller mannsterke og hadde med spillere med solid erfaring jfr. Hansen og Karlsen, gode spillere som feks Smerud og de beste ungutta sine.

For hjemmelaget har Morten fått tilliten i kassa og kaptein Henrik spiller sin siste kamp for sesongen.

Kampen åpner i et bra tempo. Hjemmelaget stresser Mif og de får aldri satt noe spill. Kun ett par ganger i løpet av omgangen får de kommet inn i mellomrommet bak midtbanen vår og satt tempo på ball. Men vi stresser og presser Mif til å gjøre feil. Vi vinner ballen i kunstige og ruller opp det ene gode angrepet etter det andre. Vi kommer til 5 meget gode innlegg, men dessverre har vi ikke nok folk i boks og istedet for å score mål blir det kun nesten sjanser. Dette preger omgangen. Sjansestatistikken er lik, men åssia er vassere og bidrar med det meste av spill.

I andre omgangen rokerer Mif og setter Karlsen ned som stopper.Det gir Mif mer trygghet i laget bakfra.

Andre omgangen blir vi presset bakpå av Mif.

Vi har dårligere presisjon og større avtstand mellom spillerne. Men bortelaget skaper lite helt til Mif får et frispark i det 76 minutt. Vi sover et lite sekund da Hansen (rutine) setter igang raskt og kort. Henrik nøler og velger feil. Henrik velger spiller lengst unna goalen mao blir en mif spiller spilt fri og får gå alene i boks. Innlegget kommer og etter klabb og babb ruller ballen forbi Morten. Surt!

Vi prøver etter beste evne og får etablert ett trykk de siste minuttene og kommer til noen gode muligheter.

Vi taper kampen 0-1. Som så ofte før slipper vi inn et lett mål og evner ikke å score selv,vi har ett par i stanga, men lykkes ikke å få den i nettet.

MEN omstendighetene rundt denne kampen er annerledes enn kampene tidligere i år.

Gutta leverte til tider meget godt og underholdende spill og ikke minst ga gass. Det er aldri gøy å tape, men det varmet å se at vi kan jobbe hardt og spille god fotball. Klarer vi å opprettholde dette nivået de to siste kampene så har vi fått en god start på neste års sesong. Ikke minst representerer vi klubben laget og kompisen på en positiv måte!

Sett med objektive øyne burde det vært poendeling på åssia banen den kjølige høstkvelden, men vi endte opp med ingenting.

Gledelig at Morten spillere en veldig bra kamp i kassa. Der har åssia en god keeper i mange sesonger fremover..