Ny seriekamp i KM for G13

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Sep 2010

Onsdag var det tid for ny kamp i kretsmesterskap serien for de unge og fremadstormende guttene på G13.  Vi hadde bortekamp og motstander var ROS på deres nye fine kunstgressbane. Det ble en spennende og fin fotballkamp med stort tempo, tøffe dueller og mange mål !!

Vi snakket om i garderoben før kampen at dagens motstander ROS er et godt fotball lag med noen enkeltspillere som kan avgjøre fotball kamper.

Laget som startet; Eirik J, Arbias, Kapser, Richard, Sondre, Qais, Martin, Adnan, Simon, Shalaw og Sebastian.

Innbyttere: Eirik S, Markus, Bizaf og JAHF'en.

Vi hadde fokus på korte avstander, bevegelse uten ball, knalltøff jobb i 1 forsvars rollen, nøyaktighet i pasningene og avsluttningene. I tillegg ikke klarere inn i farlig sone i forsvar.

Kampen starter med høyt tempo og kampen bølger frem og tilbake med tøffe dueller, en "krig" på banen.  Føler at vi har relativ god kontroll og er små unøyaktigheter unna det helt store:).

I en god Åssia periode får vi store problemer på en av ROS sine kontringer, der vi slipper til spissen til ROS (Amir - kanonspiler!) uten at noen går i press men Eirik varter opp med en kanonredning.  Det var akkurat dette vi snakket om før kampen og etter noen minutter senere skjer akkurat det samme.  Og etter "fomling" av Sondre og Eirik J snapper Amir balle og scorer i åpent mål. 0-1 som var litt ufortjent men sånn er fotballen.

Vi rister av oss dette og fortsetter og jobbe og krige.  Så etter ca 25 min får endelig Simon stablet beina riktig og setter inn utligningen 1 - 1 til pause.

I pause "strammer" vi opp det med avstander, støting på spiller, få igang pasningspillet og nøyaktighet.

2 omgang starter vi forrykende med kjempe spill der vi produsere flere store og foe sjanser etter fint spill.  Simon putter en gang til og vi leder 2-1.

Etter scoringen er det som vi "detter" litt sammen og slutter med det som hadde fungert så fint i starten av omgangen og nok en gang lar vi Amir fra ROS løpe i gjennom og scorer "såvidt" på Eirik J og vi var like langt med 2 - 2.

Kampen er på vei mot uavgjort men så får Simon nok en gang "stablet" beina riktig og med et "tøffelspark" ruller ballen inn og vi leder og vinner 3-2!

En utrolig deilig og viktig seier da vi fortsatt har god "los" på topp 2 plass i KM.

Må allikevel fremheve Eirik Sæterøy som gjør sin beste kamp for sesongen.  Simon må jo også nevnes etter 3 scoringer. I tillegg gjør de aller fleste mange gode perioder men vi har fortsatt masse og jobbe med og gå på:)

Takker og ROS for en tøff, intens og god fotball kamp. Dommer fortjener også å bli nevnt med sin fine gjennomføring.  Vi ønsker ROS lykke til resten av sesongen.

Nå skal vi trene (søndag, mandag) godt frem til neste kamp som er tirsdag 5 oktober kl 17.30 (publikum er hjertlig velkommen) mot Hønefoss som vi tapte 2-0 mot tidligere i høst,  vi gleder oss masse og skal gjøre alt vi kan får å revansjere tapet sist.