Kjempeinnsats av juniorgutta mot SIF og fortjent seier 2-0!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Okt 2010

Dette var helt klart en av sesongens beste kamper for juniorlaget i år.

Etter meget svake resultater og varierende kvalitet og oppmøte på treninger i det siste var dette en herlig prestasjon av de 15 som var innkalt til kamp på Gamle gress.

Vi kom godt i gang i kampen og klarte å holde laget samlet slik at vi fikk nektet SIF store rom i en 4-1-4-1 formasjon. Dette fungerte stort sett veldig bra hele kampen. Vi visste også at vi ville skape sjanser og det gjorde vi under hele kampen.

Det var ikke ufortjent at vi gikk opp til 1-0 etter en flott kontring hvor Hasan setter ballen sikkert i goal. 2-0 scoringen er av den litt heldige sorten hvor Hasan får ballen fra en motstander etter en del ”flipperspill” og setter den sikkert i mål. Kunne kanskje vært avblåst for offside?

Vi går til pause med  en litt heldig ledelse 2-0, SIF hadde tross alt også noen sjanser.

Det var en fornøyd gjeng som gikk inn  til en velfortjent pause, men det  ble presisert rimelig klart at det var 45 min igjen av kampen.

De siste 45 minuttene har SIF ballen mest, men de skaper  kun et par skikkelige sjanser og blir etter hvert litt frustrerte. Det er Åssia som skaper desidert flest sjanser og det hadde faktisk ikke vært noe å si på at seieren kunne og burde ha vært større.

2. omgangen gjennomføres veldig bra hvor arbeidsmoralen fra alle er veldig bra, samtidig som vi i perioder varter opp med bra offensivt spill.

At vi påfører SIF sitt første interkretstap i høst er veldig sterkt og det viser at dere kan når  dere vil.

Greit å ”suge” på denne karamellen til fredag kl. 16.30 da det er neste trening!

Neste kamp er søndag mot Pors kl. 16.00 på Åssiden banen.