Sjanseløse i serieavslutningen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Okt 2010

Åssiden var i realiteten sjanseløse mot et fysisk godt Modumlag i siste sereiekamp for A-laget. Det var en relativ jevn første omgang men da hjemmelaget satte inn straffe kun 4 minutter før pause hadde Åssiden, i rødt, ikke mye å svare med. Modum vant enkelt og fortjent 5-0. Modum klarte dermed å sikre plassen i 3. div. Ottesen (bildet) ble sørgelig alene og Åssiden hadde ikke mye offensiv kraft.

5-0 str 75 min  MFK

Laget: Eriksen, Oland (Tandberg 60), Dørre, Holme, Johansen, Knudsen (Andersen 60), Cetin, Amundsen, Hansen (Karagøz 55), Ottesen, Guvenc.

Fokus inn mot kampen var å sørge for å få en god avslutning på sesongen. Det fikk vi ikke, det ble en tung kamp og Modum var best i alle spillets faser. Spesielt den fysiske delen ble veldig tydelig. Modun fikk tre straffer og alle var klare som dagen.

Åssiden har gjennomført en svak sesong og får som fortjent med nedrykk. Det er imidlertid en god stamme i laget og rekruteringa er god. Det viser vi med å slippe til mange juniorspillere. Det jobbes godt i junioravdelingen og det er mange fine alderstrinn i junioravdelingen.