Seier i årets siste seriekamp for Damelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Okt 2010

ÅIF-Lier Amasone Asker: 2-0

Damelaget avsluttet sesongen med en fortjent hjemmeseier. Lier startet best og vi ble presset tilbake de første 10 minuttene uten at de kom til spesielt store sjanser. Etter dette kom vi mer inn i kampen, vant flere dueller og klarte holde på ballen i større grad.
Flere fine angrep og noen kjappe kontringer resulterte i noen gode sjanser og da kaptein Hanna (i hennes 50.kamp for Åssiden Damelag) spiller Carina helt fri i bakrom etter ca halvtime står det 1-0.

Hanna (bildet) fikk tildelt en jubileumstrøye for sin 50.kamp!

Etter pause er det ganske jevnt i banespill men vi tar over banespillet halvveis og har flere målsjanser, Andrea spiller fint i gjennom Carina etter ca. 70 min spill og igjen scorer Carina sikkert. Hennes 20.mål for sesongen.
Derfra og ut har vi  3-4 store sjanser og vinner fortjent. Vi holder nullen og defensivt fungerer det meget bra. Når spillerne tør å spille passninger, er rolige med ball, gjør flere bevegelser rundt ballfører, gir dette tryggheten vi trenger for å løse situasjoner på en fin måte. I perioder er dette veldig bra og vi skal jobbe videre med dette også neste år.

• Hanna fikk tildelt en jubileumstrøye for sin 50.kamp. (- og er den første damespilleren som får trøya) GRATULERER HANNA, som for øvrig er en fin ambassadør for laget og jente/damefotballen.

Laget: Linn, Maria, Krantzy, Nanger, Rebecca, Tanja, Anki, Andrea, Marita B, Hanna, Carina. Hero, Caro, Sandra, Sara, Ann Helen, Kochen.