G 13 Kretsmesterserien

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Okt 2010

En oppdatering om Gutter 13 KM serien.

Vi har nå spilt 2 nye kamper i Km serien mot Hønefoss og Hokksund og begge kampene har vi spilt på vår flotte hjemmebane!

Hønefoss !

Kampen mot Høneoss spilte vi tirsdag 5 oktober og vi hadde en jobb og gjøre etter som vi tapte mot Hønefoss tidligere i høst.

Vi hadde en fin inngang til kampen der vi gjennomfører det vi hadde blitt enig om før kampen.  Korte avstander, konsentrasjon, nøyaktighet og bevegelse uten ball.

Vi spiller i stroe perioder fin fotball og vi er klart det beste laget.  Vi sliter fortsatt litt med avsluttningene (MÅ sette sjansene våres), klarerer ut i farig soner.

Men etter hvert fikk vi justert inn masse og vi stormer videre og scorer 5 ganger mens Eirik J sammen med forsvars 4 holder 0.

Vi vinner 5 -0.  En flott prestasjon av gutta.

Dette var en flott lagseier der alle sammen bidra med sitt og det ere kjempegøy å se at selv når vi bytter på laget så fungerer vi sammen mer eller mindre veldig bra.

Målscorere: Shalaw x2 ,  Simon ,  Bizaf , Sebastian

Laget som startet: Eirik J, Kasper, Richard, Sondre, Arbias, Qais, Martin, Simon, Sebastian, Shalaw og Eirik S.

Innbyttere: Adnan, Bizaf, Markus og JAHF'en.

Hokksund !

Tirsdag 12 oktober hadde turen kommet at vi skulle møte Hokksund.  Hokksund har hatt en flott periode med 3 strake seiere før vårt møte.

Vi hadde før kampen hovedfokus på 1 forsvarsrolle og at vi MÅTTE spille ball. Vi har en tendens til å føre ball alt for lenge, noe som gjør at "rommene" blir borte.

Kampen starter og vi tar direkte styringen med knallbra innsats og fornuftige valg.

Føler at vi kommer mer og mer inn i det og etteren ca 20  min løsner det for oss etter at vi har "radet" opp flere gode angrep.

Etter at Shalaw hadde bommet på ett par "MEGA" store sjanser får han endelig satt inn sitt første.

Resten av omgangen produsere vi mange og gode sjanser også har vi bra kontroll bakover, eneste er ved et par dødballer i mot som vi slipper litt men alt i alt, helt OK.

Vi scorer 2 ganger til før pause ved Shalaw og Simon så vi leder 3 - 0 til pause.

2 omgang har vi full kontroll på og scorer 1 gang til på dødball ved Shalaw.

Vi gjennomfører en god kamp og nok en gang bruker vi alle spillerne i løpet av kampen.

Må alikevel fremheve Shalaw som etter en litt treg start på kampen scorer 3 ganger. Også må forsvarsfireren med "hærfører" Sondre få mer en godkjent sammen med Eirik i målet som styrer gutta sine på en flott måte !

Laget som startet:  Eirik J, Kasper, Richard, Sondra, Arbias, Qais, Martin, Simon, Sebastian, Shalaw og Eirik S.

Innbyttere:  Adnan, Bizaf, Markus og JAHF'en

Målscorere:  Shalaw x 3 + Simon

Vi takker både Hønefoss og Hokksund sine spillere og trenere for kampen og ønsker de lykke til vidrere i sesongen.

Nå har vi 1 kamp igjen, som er borte neste tirsdag den 19 oktober mot Kongsberg (som vi tapte mot i ROS cup finalen) og vi skal stille godt forbredt og skal forsøke å sette så mye trykk vi kan på Strømsgodset som er i førersetet for KM titlen.

( Bilder av kampene og gutta kommer når jeg skjønner hvordan jeg skal få det inn her ifra en "minnebrikke", datakompetanse til undertegnede er ikke all verden)