Unødvendig juniortap i går mot Drammen FK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 14. Okt 2010

Til tross for en bra gjennomført kamp i går ble det tap 3-2 mot Drammen.

Drammen ledet ufortjent 2-1 til pause etter at vi delvis ”gir” dem 2 lettkjøpte mål, samtidig som vi er alt for snille foran motstanders mål.

Hovedfokus i pausen var at alle måtte være skjerpet og mye mer aggressive foran begge mål og fortsette med samme høye press.

Synes vi gjorde dette bra i 2.omg og da vi utlignet til 2-2 hadde vi et bra trykk og spillemessig overtak på Drammen. Istedenfor at vi går opp i ledelsen utnytter Drammen igjen en liten feil og går opp i 3-2 som blir sluttresultatet.

Vi klarer dessverre ikke å utligne selv om vi har flere klare målsjanser.

Synes vi stort sett gjør en bra gjennomført kamp selv om resultatet ble dårlig. Vi fremstår mer og mer som et ”fotballag” og utvikler oss hele tiden.

Samtidig må vi lære av de små feil som gjøres slik at vi  spesielt får luket bort gavmilde mål i feil ende. Erfaringen fra interkrets er at små feil blir straffet med en gang.