God innsats av G19-2 mot Jevnaker

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Okt 2010

Klokka 17.00 Fredag den 15.10 var det klart for avreise til Jevnaker fra Åssia banen. Vi forventa mange spillere siden sesongen nærmer seg slutten og det er viktig å kjempe på for å kunne avslutte med stil. Dessverre så er det noen som ikke kan møte opp og noen som ikke gidder.

Det endte med at 11 mann reiste oppover med minibuss bestemte på å trå til litt for å vise oss fram. Jevnaker er et bra lag som ligger høyt på tabellen (http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125077) Kampen ble sparket i gang klokka 19.00 og vi hadde god kontroll over JIF. Etter 12 minutter vinner Boldt ballen herlig på egen halvdel og sender ballen til Riis som tar den med seg videre. Riis slår en herlig ball igjennom til Tobias som setter ballen i lengste, deilig start på kampen!

Dessverre svarer Jevnaker raskt og går opp til både 1 - 1, 2 - 1 og 3 - 1, dette til tross for at vi har god kontroll. Vi hadde flere muligheter til å score og burde kanskje satt et par sjanser til, men til pause står det 3 - 1 til hjemmelaget.

Andre omgangen starter også bra for oss. Vi kommer til en god del halvsjanser, men får ikke satt dem. Etter 60 minutter får vi betalt for strevet da Knut Ø legger en ball inn i feltet som Jevnakers keeper ser ut til å ha god kontroll på. Keeperen klarer å fomle vekk ballen og mister den og Tobias bredsider inn 3 - 2. En viktig scoring å få for å gjenopplive kampen. Uheldigvis får Jevnaker to ufortjente dårlige mål som svekker oss helt og etter 70 minutter var vi sjanseløse. Kampen ender 6 - 2 til Jevnaker og vi reiser hjem med tap.

Vi spillerne prata om det etter kampen og vi kom fram til at kampbildet kunne vært helt annerledes om vi hadde hatt to - tre innbyttere som kunne kommet inn som et friskt pust. Men det hadde vi jo ikke og da blir det tungt for 11 mann. Synes vi har god innsats og synes vi viser at vi vil noe her i Åssia. Bra innsats, neste kamp er mot Skrim og der skal vi vinne!.