Årets siste interkretskamp ble spilt i går.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Okt 2010

Tap 5-2 mot Tønsberg FK.

Vi kom godt i gang og produserte flere sjanser tidlig i kampen og burde ha tatt ledelsen i kulda, men som det for ofte har vært i flere kamper slipper vi inn ”billige” mål isteden.

Tønsberg tar ufortjent ledelsen. Vi reduserer ganske raskt, men det hjelper lite når vi igjen slipper inn mål.

2-1 til Tønsberg var pauseresultatet.

Fokuset i pausen var at vi skulle avslutte de siste 45. min av årets serie på en ordentlig måte. I perioder gjør vi det, men vi klarer ikke å score på flere brukbare sjanser på stillingen 3-2 til Tønsberg.

Isteden kontrer de i sluttminuttene og på overtid og putter 2 til bak Yunus.

Synes at dette var et unødvendig tap og ta dette var en motstander vi burde ha tatt poeng ifra.

Høstsesongen har  vært lærerik og meget god matching for junior og guttespillere, da vi har møtt de beste juniorlagene i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Verdt å nevne at vi har tatt poeng fra både SIF og Sandefjord som ble nr 1 og 2 i årets interkretsserie. Vi blir nr 9 med totalt 12 poeng på 11 kamper ( 3 lag bak oss).

Vi har vist at vi i enkelte kamper og på gode dager hvor ”alle er på” kan matche de beste, mens vi på dårlige dager har gått på noen stygge tap.