på KG. Med seier var vi seriemestere, med tap ville Haugsbygd gå forbi oss.

15/10 Åssiden – Haugsbygd 2-3 (1-1)

Det var en jevn kamp fra start, men vi havnet under 0-1 etter ca 10min.

Vi kjempet oss gradvis inn i kampen og Tine utlignet for oss etter corner rett

før pause. Annen omgang startet med at vi tok tak i kampen og produserte

flere sjanser, uten å få scoring. I stedet gikk Haugsbygd opp til 2-1, men etter

et herlig soloraid av Thea, som endte i et selvmål, var vi à jour igjen på 2-2.

Vi presser på for det forløsende 3-2 målet, men får i stedet 2-3 i mot oss på et

direkte frispark 6-7 min før slutt. Dette ble sluttresultatet og etter at høstens

eneste to tap har kommet mot Haugsbygd, må vi gratulere de som verdige serie-

mestere!

19/10 MIF – Åssiden 4-3 (2-2)

Noen dager etter kampen mot Haugsbygd, reiste vi til Mjøndalen for å ”berge”

andreplassen i serien. Vi har hatt godt tak på de i det siste, men er klar over at

de har en god spiss og en meget god keeper…

Vi er ikke helt med fra fløyta går og vi kommer under 0-2 ganske tidlig. Men gradvis utover i omgangen løfter vi oss og med scoringer av Therese og Benedicte går vi til pause med 2-2. Tine gir oss 3-2 tidlig i andre omgang og vi spiller kanskje vår beste fotball noensinne og ”kjører” over MIF og venter bare på flere scoringer. MIF-keeperen har derimot stengt målet og vi blir tatt på et par kontringer og plutselig står det 3-4…..

Vi presser på og skaper store sjanser på slutten, men kampen ebber ut med det resultatet.

Dermed ender vi på tredje plass i 1.div og nå står 11èr fotballen for tur i 2011.

Dette ser vi fremtil, da jentene har hatt en meget god utviklingen i løpet av sesongen!!

Årets toppscorer: Therese Vangen 18 mål