Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Okt 2010

Hasan er i gang med en ukes treningsopphold hos Blackburn Rovers.

Han hadde sin første treningsøkt tirsdag, og spilte i går sin første treningskamp for U16 laget mot Luton Town.

Jeg har hatt kontakt med faren til Hasan og de kom vel fram og bor nå på Hotell i Blackburn og har det bra.

Tirsdag var første treningsøkt med U16, og i går spilte han hele kampen mot Luton Town. Fikk et kort referat fra faren til hasan på mail samt bilde av Hasan etter kampen mot Luton:

Hasan spilte en trenings kamp igår, og allerede idag var han på banen for Blackburn mot Luton. Kampen endte forøvrig 4-1 til Luton, men det var spenning i kampen fra start til slutt. Luten ledet 1-0 til pause. I begynnelsen av andre omgang gikk luton opp til 2-0 selv om det i store perioder var Blackburn som hadde mest tak på kampen og misbrukte en del sjanser både fra høyre og venstre kanter. Men tross alt scoret de rett etter til 2-1 og da begynte spenningen på nytt og de hadde en del overganger og det så ut til at de hadde kontroll på kampen. De jobbet desperat for å få utligningen. men det ble tomt i bakrommet og Luton utnyttet sjansene og scoret to til mot slutten og kampen endte 4-1.

Det var første kampen Hasan spilte med Blackburn og innsatsens hans var grei,  men det er en tøffere spillestil i England, og tross alt spilte han i 90 min og han greide seg veldig fint. Imorgen er det to nye økter med trening (morgen og kveld) Legger ved bildet av Hasan rett etter kampen.