Grei seier mot Konnerud.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Des 2010

Det ble en grei seier mot Konnerud på en noe glatt og hard Konnerud kunstgress. Åssia var det beste laget stort sett gjennom hele kampen.

Mange unge spillere fikk prøvd seg og viste at de løste oppgavene på en tilfredstillende måte i desember kulda.

Treningskamp  A-lag
Konnerud - Åssiden 1-3 (1-2)

Målene: Hansen, Cetin, Buric.

Laget: Eriksen ( Yunus), Oland, Dørre (A. Andersen), Gundersen, Johansen, Knudsen, Ø, Hansen, Cetin, E. Hansen (Berg Hansen), Meyer (Karagøz), Buric.

Begge lag stilte med mange unge og urutinerte spillere. Det var til tider glatt og vanskelig forhold men det ble en ok kamp. En fin anledning for trenerne til å se spillerne i kampsituasjoner.

Åssia var det klart beste laget i første omgang og skapte store sjanser i tillegg til målene. To gode skudd av Ø. Hansen og Cetin sørget for en konfortabel 2-0 ledelse. Konnerud var farlig frempå noen ganger og kun en glimrende dobbelredning av unge Eriksen hindret Konnerudscoring. Men Konnerud skulle få reduseringen på et godt skudd fra langt hold. Eriksen stod noe langt ut og skuddet gikk i bue og over Eriksen og ned i hjørnet.

Etter dette kontrollerte Åssia inn til pause. Andre omgang hadde Åssia stort sett grei kontroll bakover, det glapp et par ganger men keeper og forsvaret ryddet greit opp. Fremover var det mange muligheter men noe unøyaktighet gjorde at det kun ble med Buric sin fine scoring. Fint oppspill, Buric vender bort stopperen og buer ballen opp i krysset.

Det ble en del bytter og enkelt fikk prøve seg i noe uvante roller. Regner med at begge lag her en del å gå på før formasjoner og relasjoner sitter.

Tydelig at dette var første kamp for begge lag men en finfin gjennomkjøring før jula setter inn.