Åssiden videre i Kollen-Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Jan 2011

Det ble favorittene som gikk videre i pulje 1 i Kollen-Cup. Drammen FK og Åssiden gikk greit videre. De to lagene møttes i siste kamp i pulja, begge lagene var klare for kvartfinale før den kampen etter å ha slått Hokksund og Steinberg.

Åssiden møter Spa/ i kvartfinalen søndag kl 1035.

Åssiden - Hokksund  5-3 

A. Andersen, G. Guvenc x 2, Ø. Hansen x 2 

 

Åssiden fikk en treg start på første kamp mot et svakt Hokksund lag. Hokksund tok ledelsen både 1-0 og 2-1 før Åssiden festet grepet og tok en 3-2 ledelse. Men til tross for store, store sjanser var det Hokksund som utlignet til 3-3. Derfra og ut var det kun snakk om Åssiden. Ingen god kamp men en ok start og viktigst en seier.

 

 

 

 

Åssiden - Steinberg  4-2 
G. Guvenc, H. Buric x 2, H. Knudsen   

Det var forventet en vanskeligere kamp mot ett hardtsatsende Steinberglag. Men til tross for at det var Steinberg som tok ledelsen var Åssiden det beste laget stort sett gjennom hele kampen. Åssiden vant med 4-2 men siffrene skulle vært større. Ett svært ungt Åssialag viste fin stigning i spillet og sikret avansement med denne seiren. Siste kamp mot Drammen stod kun om avdelingsseieren.

 

Drammen - Åssiden  5-3 
H. Buric, A. Cetin x 2   

Begge lag var klare for kvartfinale søndag. Kampen sto om prestisje og avdelingsseier. Åssiden startet best og ledet 1-0. Drammen tilrev seg initiativet og utlignet og tok ledelsen 2-1. Åssiden tok over styringen midtveis og tok en fortjent 3-2 ledelse, men Drammen svarte raskt. I slutt sekundene glapp det to ganger bakover og Drammen kunne ta hjem avdelingsseieren. En kamp som Åssiden absolutt kunne ta poeng i. Men Drammen var skarpere i avsluttningene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.