Tap på straffer i Kollen-Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Jan 2011

Åssiden møtte Spa/Bra i kvartfinalen søndag formiddag. Det ble en jevn kamp med Åssiden som det førende laget. Åssia ledet både 2-0 og 3-2 men kampen endte 3-3 og straffer.

Spa/Bra var sterkest på straffene og kunne innkassere en semifinale.

Spa/Bra - Åssiden  3-3 
Buric x 2, Cetin   

Lagene starter jevnt og føler litt på hverandre i åpningsminnuttene. Spa/Bra kommer til en brukbar mulighet men det er Åssiden som etterhvert fester grepet. Spiller seg frem til gode muligheter og Buric ordner både 1-0 og 2-0. Åssiden har full kontroll. Men Spa /Bra gir seg ikke og tidligere Åssiaspiller Håkansson ordner frispark. En mildt sagt rufsete satt opp mur gjør det lett for Spa/Bra spilleren å sette frisparket i mål. Åssiden er inne i en dårlig periode og slipper seg ned, dårlig press og agresivitet innviterer Spa/Bra inn i kampen. Dette utnytter de og utligner til 2-2. Åssiden reiser seg igjen og tar en fortjent 3-2 ledelse ved Cetin. Ser ut som Åssiden skal kontrollere dette inn, men i slike kamper snur det fort. Spa/Bra utnytter en liten glipp og kan utligne igjen til 3-3 som blir sluttresultatet.

Dette er en kamp Åssiden er beste og burde avgjort til sin fordel, men i slike kamper skjer ting fort og en liten glipp er nok til at kampene snur. Et svært ungt Åssialag viste fin stigning i spillet og flere av unggutta stod godt frem. Åssiden har et spennende lag på gang med fremtiden forran seg. 

Spa/Bra er beste på straffer og kan juble for semifinale. Vi gratulerer Spa/Bra med en finaleplass. Der møter de Drammen FK. En fortjent finaleplass for begge da de hadde klart den vanskeligste veien frem


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.