Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Jan 2011

Åssiden A-lag spilte treningskamp mot Falk Horten i Lystlunden onsdag kveld.

Det ble en enkel seier mot ett svakt Falk-lag.

Ett svært redusert Åssia-lag reiste ned til Horten og tok en lett 4-0 seier.

Seieren kunne og burde vært større for ett svært ungt Åssialag med mange juniorspillere.

Treningskamp

Falk Horten - Åssiden  0-4 (0-1)
0-1  2 min  Cetin
0-2  48 min  Hansen
0-3  60 min  Hansen
0-4  75 min  Cetin

Laget: Yunus (Morten E 45), Robin D, Simen FJ, Thomas G, Delphe (Tobias 60), Steffen (Knut Øyvind 60), Øystein H, Granit H (Steffen 80), Ahmet C, Simen BH, Gøksel G.

På grunn av skader og sykdom var det et redusert og ungt Åssialag som reiste ned til Horten. Vi viste svært lite til motstanderen i denne kampen. og mange juniorspillere fikk sitt første møte med seniorfotballen.

Det skulle vise seg at Falk var ett svakt lag og Åssia tok en lett og fortjent seier. Kunstgressbanen i Lystlunden er uten undervarme og banen var både hard og glatt som is. Det gjorde det vanskelig å spille fotball men, men Åssia vartet opp med noen fine angrep.

Etter 2 minutter; flott angrep. Delphe på overlap. Simen BH slipper ut til Delphe som finner Øystein H, som fint spiller til Ahmet som setter ballen i goal fra skrått hold.

48 min; fin start på andre ongang. Steffen med ett godt innlegg. Øystein H vinner ballen og sender avgårde ett godt skudd som går via ett Falkben og dupper fint i mål.

3-0 kommer etter fint småspill på venstre kant. Ahmet slår inn og Øystein møter og stusser ballen bak en sjanseløs Falk-keeper.

4-0 etter 75 minutter. Nok ett fint innlegg fra Steffen fra venstre: Innlegget ender i corner som Ahmet skrur rett i goalen.

Dette var en ok kamp der mange juniorspillere fikk prøve seg og fikk verdifull kamptrening. Men både motstander og underlag var ikke av god nok kvalitet til at dette ble noen god kamp.