2 - 2 for A-laget mot Konnerud

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Jan 2011

Det ble uavgjort 2 - 2 for A-laget mot Konnerud i går kveld på Årbogen.

Åssiden og Konnerud møttes for andre gang denne vinteren. Sist gang tok Åssiden en komfortabel seier på en glatt Konnerudbane. Denne gangeng ble det ett annet resultat på en glittrende Årbogen.

Etter en enkel seier mot Falk sist kamp var det forventet en bedre motstand denne kampen, og det ble det.

Treningskamp
Åssiden - Konnerud   2-2
0-1  25 min  KIL
1-1  55 min  Meyer
2-1  65 min  Steffen
2-2  75 min  KIL

Laget:Eriksen (Kristensen 45.min) – Flåtterud Johansen (Ruslan 25 min) – Dørre (Gundersen 35 min) – Madsen – Oland - Guvenc (Steffen A 50 min) – Berg Hansen (Andersen 35 min) – Cetin – Knudsen – Ø. Hansen - Meyer.

Åssiden startet kampen best og var det førende laget, men da vi ikke scorer på bla straffe og stolpene står i veien går det som det ofte gjør i fotball:

Motstander scorer etter en dårlig avklarering, denne gang fra keeper.

Etter dette bølger spillet fram og tilbake hvor hvert lag har sine perioder.

Konnerud går noe ufortjent til pause med ledelse 1-0.

2.omg starter med et skikkelig Åssiden press og det er fullt fortjent at vi går opp i 1-1 etter en flott scoring (Håkon innlegg til David på første stolpe).

Etter scoringen fortsetter vi det høye presset og en ny fin 2-1 scoring kommer fra venstreflanken (Andreas stikker til Steffen). Morro at jr-spiller Steffen, som hospiterer på A-laget, ble målscorer.

Vi burde absolutt avgjort kampen i denne perioden, da vi har et par flotte angrep, men vi er ikke nok besluttsomme foran mål.

Når vi da heller ikke er besluttsomme i forsvar lar vi Konnerud score enkelt til 2-2 som blir sluttresultatet.

Oppsummering:

I perioder bra offensivt, når vi har bevegelse og slår ”enkle” og sikre pasninger.

Vinner i perioder mange 2.baller når vi står høyt.