En direkte dårlig kamp av A-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Feb 2011

Det var en dårlig gjennomført kamp av Åssiden.

Nye roller og formasjone skulle prøves og det viste seg å fungere dårlig.

Første omgang ble preget av mange bytter pga sykdom og skader. Bare det første kvarteret måtte 3 stk byttes og 2 andre måtte ut i løpet av omgangen. Værst gikk det ut over Flåterud Johansen som måtte ut etter en smell i ansiktet. Det viste seg at det var en blødning på pupillen. SFJ er ute i 2-3 uker.

4-2  80 min  MIF

Laget: Kristensen (Yunus), Flåterud Johansen (Berg Hansen), Dørre (Gundersen), Madsen, Oland, Guvenc (Steffen), Ø. Hansen, Buric, Cetin (E. Hansen), Knudsen (Andersen), Meyer (Tandberg).

Det ble en rotete og dårlig kamp av Åssiden. Til tross for en ok start og en gavepakke fra MIF forsvaret, som Meyer satte i mål, ble det en dårlig gjennomført omgang. Omgangen ble preget av usikkerhet pga nye roller og mange bytter tidlig i omgangen. Selv om det var en dårlig omgang med mange feilvalg og balltap gikk Åssia til pause med en 1-0 ledelse.

Andre ongang var ca 5 minutter gammel da MIF utlignet til 1-1. Etter dette hadde Åssia sin beste periode. Noen ok angrep som viste fine tendenser. Etter ett godt angrep og fint innlegg av Espen Hansen som Buric enkelt kunne sette i goalen. Åssia stryrte det meste nå men det skulle ikke vare lenge. Mange feilvalg og rett og slett dårlig utførelse gjorde at MIF kunne kontre inn 3 mål og demed en fortjent 4-2 seier.

Dette var en svak kamp av Åssia. Kampen avslørte en del ting. Blandt annet et for lavt ferdighetsnivå. Men først og fremst at vi er avhengig at alle gjør jobben sin skal vi komme opp på et akseptabelt nivå. Uansett om det uvante roller så må vi forvente at spillerne flytter beina og prøver å være litt i forkant av situasjonene. Vi var på etterskudd stort sett hele kampen. Ikke bare en dårlig kamp men vi fikk også en del skader. En dårlig dag for Åssia dette.

Det fine med fotball er at det nesten aldri er lenge til neste kamp og nye muligheter til å rette opp inntrykket.