Gutter 14 MIF Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Feb 2011

I helgen spilte gutter 14 MIF cup i Mjøndalshallen.  Gutter 14 stilte med 2 lag i årets MIF cup. Dette er litt fra lag 1 sine opplevelser i helgens MIF cup. Vi gledet oss til årets første cup!  Vi har hatt "veldig" mye småskader og sykdom den siste tiden, noe som gjode at vi ba alle møte opp. På kampdagen var Martin (KM ski),  Kasper (skade), Richard (syk) Sebastian (syk), og Jonas (skade) ikke klare for å spille.  De som spilte og skulle forsvare Åssia sin ære gjennom dagen var:

Eirik J, Sondre (småsjuk), Arbias, Kais, Adnan (småsjuk), Bizaf, Shalaw (småsjuk), Simon (småsjuk), Eirik S.   

Vi på lag 1 hadde en veldig lang dag i MIF hallen,  vi hadde oppmøte kl 08.15 i MIF hallen og vi var ikke hjemme før kl 20.00 ! Etter er 12 timers dag er det litt synd at vi ikke får med oss noe "sølvtøy" hjem!

Vi møtte i innledene runder: Kl 09.00  MIF, (8-0),  Kl 13.30 Skiold (4-0) og Kl 16.30 Kongsberg (6-1), så vi vant vår pulje klart og var klar for Semifinale senere på kvelden.  

Referanten må komme tilbake til målscorere og assist senere.

De 3 første innledene kampene ble gjennomført med store og greie seiere der vi bytter alle spillerne mye gjennom kampene.

I semifinalen skulle vi møte Tønsberg som vant sin pulje.  Vi møtte et godt fotball lag som vi ikke hadde møt før og det er alltid morsomt og møte lag som vi til dagelig ikke spiller mot. 

Vi taper helt unødvendig i en kamp der begge lag er slitne med masse "smårusk" på en del spillere.  Dette var ikke noen god kamp med spennede!  Vi taper ikke pga vi blir spilt ut men på at vi IKKE scorer på alle de utrolig store sjansen vi lager!  Vi må bare lære av dette og komme tilbake ved neste cup.

Etter semifinale tapet, gikk vi etter en pause på 5 min rett i bronsjefinalen mot MIF. 

Nok en gang (som i semifinalen) en ikke så veldig god fotball kamp men spennede. Og nok en gang er det "ikke" at vi blir utspilt men at vi IKKe setter ballen i mål på ALLE de store mulighetene vi har !

Oppsummert:  En fin cup (men veldig lang dag!), når vi møter bedre motstand så blir vi "stresset" og gjør feil valg som igjen gjør at vi ikke vinner.  MEN vi må lære av dette, det og spille sluttspill er en ekstra "stressende" faktor som vi må kjenne på og lære av.

Alt i alt så er det mye bra, vi skaper UTROLIG mye sjanser (og det er bra), vi skal fortsette med å øve enda mer.  Det er på treningsfeltet jobben nå skal gjøres og G 97 Lag1, lover og komme enda sterkere tilbake ved neste mulighet og gjennom sesongen 2011! 

Nå skal gutta få noen dager "fri" før vi til helgen er ny kamp i vinterserien for G96 som vi er med i. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.