Solid seier over Vestfossen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Feb 2011

Etter en laber kamp sist responderte gutta på en positiv måte mot Vestfossen.

Gutta var disiplinerte og lojale mot måten vi skulle opptre på og slapp Vestfossen til få muligheter.

Anført av en god Madsen tok Åssia en solid 4-1 seier over ett fysisk Vestfossen.

4-1  85 min  Karagøz

Laget: Kristensen, E. Hansen, Dørre (Dutta 60 ), Gundersen, Madsen, Karagøz, Andersen, Berg Hansen, Buric, Knudsen, Meyer (Aabye 60).

Det var først og fremst en god defensiv kamp av Åssiden`s unge mannskap. Det la grunnlaget for mange fine overganger som satte Vestfossen under press. Åssiden tok en solid 4-1 seier torsdag kveld.

Åssiden startet kampen noe forsiktig. Strukturen var bra men forflytnigene og presset var noe forsiktig. Dette medførtet at vi ble noe baktunge og Vestfossen fikk noen enkle dødballer. Intensiteten bedre seg og Vestfossen skapte svært lite i denne omgangen. Ved frispill bakfra ble det noen ganger for små marginer og dette igjen medføret noen unødvendige dødballer til Vesfossen. Vestfossen var vriene på disse dødballene men kom ikke til gode avslutningsmuligheter. En god defensiv omgang av Åssiden. Offensivt skapte Åssiden flere gode angrep  etterhvert.

Etter et godt angrep med Buric innlegg som Meyer er nære på å lykkes med. Offensive relasjoner sitter bedre og bedre utover omgangen. En god overgang som Andersen setter i gang. Slipper til Karagøz, godt innlegg men en uheldig avslutning ødlegger. Kampens angrep så langt.

Etter ca halve timen, ett godt frispark fra venstre av Berg Hansen. Andersen er sist på ballen som ender i tverrligger. Buric er på returen men får ikke dreis på avslutningen.

Ca 5 minutter før pause en meget god overgang fra Åssiden. Karagøz vinner på egen, slipper til Andersen som sender en flott krosser til Knudsen. Ett godt innlegg som Karagøz plukker på bakre stolpe. Sender ballen flatt inn til Buric som drar av forsvareren men skuddet går over. Ett flott angrep!

I siste minutt kommer endelig uttellingen. Etter god støting og press vinnes ballen av Knudsen på ca 20 meter. Sette fart, sender ballen inn til en umarkert Meyer som sikkert setter ballen i goalen. En fortjent ledelse til Åssiden.

En god gjennomført omgang av Åssiden. God struktrur og når trøkket og intensiteten i forlytningen er til stede kommer også overgangsmulighetene. Vi er noe slurvete bakover. Spiller noen ganger på for små marginer ved frispill som gjør at vi må lage frispark. Åssiden går til pause med 1-0 ledelse.

Etter bare noen få minutter får Vestfossen sin beste mulighet. Vi er avventende og nøler. Vesfossen får spilt fri sin venstre kant som skjærer inn, skudd i stolpen. Der er vi heldige.

Men det er Åssiden som styrer det meste. Det er flust av overganger som Åssiden bør utnytte bedre. Vi kommer på flere gode angrep, er flinke til å fylle på, men er for unøyaktige i avgjørende pasning.

Etter ca 60 minutter øker ledelsen til 2-0. Meyer drar seg forbi. Innlegg til en fremadstormende Andersen som setter avslutnignen på keeper. Keeper må gi retur og der er Karagøz flott frempå setter returen i mål. Flott angrep!

5 minutter senere. Denne gang er det Berg Hansen som drar seg elegant forbi, inn til Meyer som netter sikkert i lengste hjørnet.

Åssiden produserer mange overganger og bør avgjøre dette, men slurver litt i siste del. 8 minutter før slutt glipper det bakover og Vestfossen får en redusering. Denne burde vært avverget. Men bare få minutter senere svare Åssiden. En håpløs bakoverpassning av Vestfossen som unge Aabye er våken på. Snapper ballen og sender en flott pasning til Karagøz og Karagøz blir 2 målscorer. Åssiden startet kampen med 7 juniorspillere og avsluttet med 9, det lover bra for fremtiden.

En god gjennomført kamp av et ungt Åssidenlag mot en fysisk sterk motstander. Spillerne responderte godt etter en dårlig kamp sist. Vi ser at når strukturen og lojaliteten er til stedet sammen med intensiteten så kan vi spille godt både offensivt og defensivt.