Det ble en jevn kamp der Åssiden tok en flott 2-1 seier.

1-1  30 min  Andersen
2-1  60 min  Guvenc

Laget: Kristensen (Eriksen 45) - Madsen – Gundersen – Dørre – Ø. Hansen - Knudsen – Buric (E. Hansen 45) – Berg Hansen (Cetin 45) – Andersen (Oland 45) – Guvenc (Aaby 25) - Meyer (Buric 45).

Fokus før kamp var å holde laget samlet defensivt og være aggressive i presset. Offensivt var det nøyaktighet og tempo på ball.

Lommedalen kom best i gang og presset oss tilbake de første minuttene, men etter hvert fikk vi ”løftet” laget høyere opp på banen slik at vi overtok initiativet og styrte kampen.

Det var derfor noe ufortjent at vi fikk en noe lettkjøpt scoring mot oss etter ca 15 min.

Etter dette overtok Åssia mer og mer og vi produserte mange flotte overganger og en del sjanser. Det var derfor fullt fortjent at vi utlignet til 1-1 etter ca 30 min. En corner fra Gøksel som legges ut til Simen som fyrer av. Keeper gir retur og Andreas setter den inn. I denne perioden er vi bra både defensivt og ikke minst offensivt hvor vi ruller opp mange angrep med masse folk.

Hadde vi vært enda mer nøye med både pasninger og innlegg i 1 omg burde vi ha scoret flere mål.

2 omg starter bra og Gøksel setter inn 2-1 etter ca 60 min. En flott scoring hvor han utfordrer 1v1 og dunker ballen i mål. Etter hvert blir vi litt ustrukturert defensivt og unøyaktige i offensive valg (bruker for mange berøringer og får tidstrøbbel).

De siste 20 min styrer Lommedalen og vi har stengene på vår side. Vi er heldige i denne perioden der gjestene har avlutninger i stolpene. Men de scorer ikke og vi vinner 2-1.

For våres del var det en veldig positiv kamp i 70 min hvor vi absolutt var på høyde med motstander både spille og sjansemessig. Selv om vi sliter litt de siste 20 min står alle på og jobber skikkelig.

En godkjent kamp og en flott seier mot en god motstander.

Neste kamp: Årvoll lørdag 5. mars.