Grei seier på en dårlig dag.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Mar 2011

Åssiden spilte kamp mot Oslolaget Årvoll lørdag. I flott vårvær med 3 mila i Kollen på øret vant Åssia en lett seier. Dørre og Co hadde god kontroll bakover, fremover skapte Åssia flere gode muligheter men det ble med 3-0 etter 0-0 til pausen.

Det var ingen god kamp. En glatt og hard bane må ta en stor del av skylden men engasjementet var heller ikke på topp. Allikevel tok Åssia en lett 3-0 seier på en litt laber dag.

Treningskamp A-lag
Årvoll - Åssiden  0-3 (0-0)
0-1  55 min  Cetin
0-2  75 min  Andersen
0-3  82 min  Berg Hansen

Laget: Eriksen, Ø. Hansen, Dørre, Madsen, Flåterud Johansen (Tandberg 60), Guvenc (Andersen 45), E. Hansen (Berg Hansen 45), Cetin, Oland, Karagøz ( E. Hansen 75), Meyer.

Det var vanskelige forhold på en glatt og hard bane på Årvoll. Dette skal imidlertid ikke ta hele skylden for at det ble en heller laber forestilling. Det virket som vi manglett engasjement  og entusiasme. Dermed fremsto vi ikke like skarpe som de siste kampene.

Men Åssia var klart det beste laget og hadde i realiteten ingen problem med Årvoll. selv om det stod 0-0 til pause så burde Åssia gått til ledelse med en komfortabel ledelse, selv om Årvoll fikk servert den største sjansen rett før pause.

Selv om spillet og bevegelsene ikke satt som ønsket så skapte Åssia mange sjanser også etter pause.

Føste målet kom etter frispark. Ett flott frispark fra Ø. Hansen. Cetin kommer seg fri og stusser ballen kontrolert i goallen. 2-0 kommer etter et ok angrep der Cetin spiller Meyer allene med keeper. Meyer setter ballen rett på en god Årvollkeeper. Andersen setter returen kontrollert i mål.

Målscorere på benken.

Berg Hansen stod for den tredje. Også det flotteste målet. Plukker opp retur og lobber ballen kontrolert over keeper og i mål. Berg Hansen viste god oversikt og en god utførelse.

Åssiden tok en lett seier på en dårlig dag. Årvoll var for svake til å sette Åssia under press. Derfor ble vi heller ikke straffet for en litt laber prestasjon. Gledelig er det imidlertid at vi klarer å holde konsentrasjonen oppe og holdt nullen.