G-19 NM kval. Uavgjort mot Vestfossen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Mar 2011

Juniorlaget møtte Vestfossen i NM-kval kamp lørdag. Kampen endte uavgjort 2-2.

Det var en relativ jevn kamp men Åssia burde avgjort kampen i andre omgang. Åssia skapte flere gode muligheter og var det førende laget, men ballen ville ikke i goalen. .

Målene ble ekspedert av Håkon Knudsen og Rusland Tandberg.

NM kval junior G-19
Vestfossen - Åssiden   2-2 (1-1)

Laget: Hermann-Ruslan-Thomas-LarsH-Espen-Andreas-Nicolai-Simen-Håkon-Steffen-Hasan-KnutØ-Farzad-Tobias.

Etter en god start og tidlig ledelse mot Vestfossen snudde kampbildet seg utover i 1 omgang. Vestfossen jobbet seg tilbake i kampen med stort engasjement og knallhard jobbing. Vi virket noe ukomfortable og fikk ikke balltempo, pasninger og bevegelse til å sitte utover omgangen. Vestfossen utlikner før pause på ett frispark.

Etter en liten prat i pausen blir vi enige om og stå opp og gå i krigen sammen med Vestfossen. Vi får større fart på pasning spillet. Bedre bevegelser og engasjementet løftes ett par hakk. Allikevel er det Vestfossen som scorer og tar ledelsen. Vi skaper nok sjanser i annen omgang til å avgjøre kampen til vår fordel. Men dessverre ville ikke ballen over streken mer enn en gang slik at kampen blåses av på stillingen 2-2

Dette ble en fysisk tøff kamp med mange dueller og høy temperatur. Det ble delt ut 6 gule og ett rødt kort i løpet av kampen. Det er bare å brette opp ermene igjen mot ROS mandag 21. Mars. Med seier her er vi klare for første runde i NM.