G19 videre i NM med storseier over ROS

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mar 2011

Juniorlaget gikk enkelt videre i NM med en klar seier over ROS i mandagens oppgjør på Spikkestad.

Det hele endte med 8-2 til slutt etter 5-1 til pause.

Kampen ble vel aldri veldig spennende, gutta gikk ut høyt som avtalt og ble belønnet med tidlig scoring av Andreas etter 7min. Flott innlegg fra kant av Espen som Andreas kontant setter i mål. Utlikning etter 17, deretter ble det meste av sjanser skapt av våre gutter og med 5-1 til pause så var kampen mer eller mindre punktert. Gutta skaper i perioder mange sjanser, vi klarer å holde høyt press på ROS i første omgangen og får som fortjent.

I andre omgang gjøres en del bytter noe som blant annet gjør at kampen nok blir litt jevnere enn 1 omgang. Dette til tross så er det igjen våre gutter som fortsetter å putte, hele 3 mål setter de før ROS klarer å sette ballen i nota. Det var i sluttminuttene ROS viste seg mer frem, dette også som et resultat at vi ga de noen muligheter.

Trener Hansen/Aronsen var rimelig godt fornøyd med gjennomkjøringen som er god trening fremimot sesongstart.

•   7min 1-0 Andreas