1-1    Dokka

2-1    Eldin

3-1    Daniel

Laget:Jæger-Hoshmand-Vrenne-Bill-Kris-Dokka-Marius-Stein B-Jørgen-Daniel-Eldin-Per-Adrian-Øystein-Tobias.

Det ble en dårlig start på kampen da Mjøndalen tok ledelsen etter få minutter. Vi utlikner og tar ledelsen 2-1 i løpet av omgangen. Første målet kom etter corner, mens 2-1 scoringen blir satt i mål etter flott angrep på høyre siden. Begge lag har noen store sjanser i tillegg til scoringen, men det står 2-1 når fløyta går etter de første 40 minuttene.

I annen omgang har vi følelsen av enn viss kontroll. Synes vi er ett hakk bedre enn Mjøndalen gjennom hele omgangen. Midtveis får vi lønn for jobbingen da Daniel får en fulltreffer og setter punktum med en 3-1 ledelse.

Dette ble aldri noen god fotballkamp. Ble rotete med mange feilpasninger og slurv fra begge lag. Noen lyspunkter var det selvfølgelig, men vi må jobbe videre med nøyaktighet og valg. Her er det mye og gå på. Det vi får ta med oss videre er at det kapres 3 poeng i en slitekamp. Vi greier ikke å få til eget spill opp på det nivået vi ønsker denne gangen. Dette skal vi få til, men det krever hardt arbeid og engasjement på treningsfeltet.