Seier i seriestart

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Apr 2011

Åssiden gjorde akkurat nok til å ta en komfortabel seier i seriestarten mot Skiold. Det var ingen spesielt god kamp i vindværet torsdag kveld. Men det var stor forskjell på lagene og Åssia gjorde jobben og tok 3 poeng.

Espen Hansen scora sitt første A-lagsmål.

4-1   79 min E. Hansen

Laget: Eriksen, Ø. Hansen. Dørre, Madsen, Flåterud Johansen (Tandberg 85), Guvenc (Andersen 45), Oland, Cetin, Buric (Berg Hansen 80), Karagøz (E.Hansen 75), Meyer.

Åssiden gikk til kampen med god selvtillitt etter Modum kampen. Men det er alltid litt vemmelig å møte et lag som alle forventer vi skal slå med mange mål. Derfor var det litt spennende om gutta respondere på arbeidsoppgavene.

Det ble aldri noen god kamp, men Åssiagutta gjorde akkurat nok til å ta en komfortabel seier, selv om seieren burde være mye større. Skiold gjorde det vanskelig med å jobbe godt og ligge lavt med mange mann bak ballen. Åssiden tok komandoen fra start og hadde ballen mye. Kargaøz dro frem noen finter og dro seg fint gjennom alt og alle og satte ballen kontant i lengste hjørnet og oppskriftsmessig ledelse til hjemmelaget. Dette allerede etter 8 minutter. Alt lå til rette til å gjøre kort prossess. Hjemmelaget forsatte å skape mange store sjanser. Blandt annet med 4 ganger allene med keeper, men vi måtte vente til det 28 minutt før neste ball i nettet. Flåterud utfordrer spiller vegg med Buric og fosser gjennom. Avslutningen går i keeper og Meyer setter returen enkelt i mål. Åssia kontrollerte den første halve time fullstendig og burde ha avgjort kampen for lenge siden. Men en liten glipp bak og tidligere Åssiaspiller Lim er allene med Eriksen. På sitt andre forsøk setter Lim ballen i mål til 2-1. Men det blir aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Etter et stort trykk mot Skiold forsvaret får Åssia corner. Corneren kommer tilbake til Ø. Hansen som slår ett hardt innlegg som en Skioldforsvarer stusser i eget nett og 3-1 blir pauseresultatet.

Åssia forsetter å dominere banespillet og spiller seg til et par store sjanser i begynnelsen av andre omgang. Skiold er mest farlig på dødballer som de får en del av. Skiold jobber godt og kommer noe mer med i andre omgang. Åssia er noe utolmodige og lager noen unødvendige frispark. Åssia går på lavgir men kontrollerer kampen greit Ca 10 minutter før slutt et flott gjennomspill av Ø.Hansen til Meyer. Meyer lobber over keeper og E. Hansen er på plass og setter ballen i mål fra kort hold. Yngste Hansen sin første scoring for A-laget.

Skiold avslutter med å sette et godt angrep i stolpen og ut. Åssiden gjør akkuat det som trengs for å ta en komfortabel seier i seriestarten.

Gutta gjorde jobben og tok 3 poeng, en grei start på serien.