Det ble en grei seier for gutte 16 laget mot ROS.

Åssiden vant med 6-1 etter en ledelse på 4-0 til pause.

Seriekamp G-16 1. div.
Åssiden - ROS  6-1 (4-0)

Målene: 1-0 5 min Bill, 2-0 11 min Dokka, 3-0 22 min Marius, 4-0 24 min Eldin, 4-1 57 min ROS, 5-1 70 min Vrenne, 6-1 75 min Eldin.

Laget: Jæger-Snorre-Hoshmand-Bill-Adrian-Vrenne-Stein Bj-Jørgen-Marius-Daniel-Dokka-Eldin-Per-Tobias-Alex.

Åssiden vant en komfortabel seier over ROS på Spikkestad kunstgress i går kveld. Vi startet kampen godt og satte standarden tidlig. Etter en god start slapp mannskapet seg ned til ett nivå som vi ikke ønsker å være bekjent med. Balltempo og bevegelse ble helt fraværende, mye skulle gjøres på egenhånd. Vi går til pause med 4-0 ledelse uten og være helt fornøyde med hvordan vi opptrer som lag.

Annen omgang ser vi bedre bevegelser, større engasjement og til tider god fotball. Vi setter to mål i løpet av omgangen. Vi skaper mange sjanser, noe som er positivt men vi bør omsette flere av dem til mål. Vi har mer og gå på enn det vi viser i denne kampen, men det er gledelig og se spillere som ønsker og vise seg frem når vi gjør noen bytter i pausen.

Vi tar 3 nye poeng denne kvelden noe som er bra. Annen omgangen er positiv spillemessig så vi bør være fornøyde med det. Men vi må ta steget opp ett nivå når vi skal møte sterkere motstand senere.