Ny seier til G-16.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Apr 2011

Til tross for en laber start tok G-16 laget en solid seier mot Slemmestad tirsdag kveld. Dette var laget andre seier i årets 1. div.

Gutta tok en til slutt vellfortjent 3-1 seier hjem til Åssia.

Gutte 16 seriekamp 1. div
Slemmestad - Åssiden   1-3 (1-1)
1-0  1 min  Slemmestad
1-1  35 min  Daniel
1-2  61 min  Eldin
1-3  73 min  Daniel

Laget: Laget: Jæger-Snorre-Hoshmand-Adrian-Vrenne-Kris-Stein Bjørnar-Jørgen-Marius-Daniel-Dokka-Eldin-Tobias-Alex-Per.

G-16 laget gjennomførte en god kamp borte mot Slemmestad tirsdag kveld. Kampen starter på verst tenkelig måte. Sløvhet og ubesluttsomhet gjør at vi gir bort ett mål til Slemmestad før det har gått 1 minutt. Resten av omgangen er ett jevnt og spennende oppgjør. Lite sjanser, men vi greier og sette 1-1 før pause. Omgangen preges av at vi ikke er nøyaktige nok i pasning spillet, samtidig som vi ikke er aggressive nok i duellene. Dette gjør at vi kommer for ofte i etterkant av situasjonene og gir fra oss for mye av initiativet. Men 1-1 er ett greit resultat etter de første 40 minuttene.

Noen justeringer, samtidig som engasjementet og viljen til å gå i krigen gjør at vi tilriver oss ett overtak og vi spiller en meget god annenomgang. Til tider godt pasning spill med gode valg med høyt balltempo. Dette gjør at Slemmestad ikke henger med utover i omgangen, og vi vinner er fortjent seier. Det ble vist mye positivt i denne kampen. Stå på videre gutta. Vi gleder oss til neste samling.