Solid seier til A-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Apr 2011

Åssiden spilte sin andre seriekamp mot Åmot tirsdag kveld. Åmot er et rutinert og fysisk lag men hadde ingen mulighet til å henge med hjemmelaget denne kvelden.

Til tross for stort sjansesløsing ble det til slutt en solid 7-0 seier til Åssiden.

7-0 90 min Berg Hansen

Laget: Kristensen, Ø. Hansen, Dørre (Gundersen 70), Madsen, Flåterud Johansen, Guvenc, Andersen (Cetin 42), Berg Hansen, Oland (E.Hansen 70), Knudsen (Karagøz 60), Sikora (Tandberg 78).

Allerede fra start av var det klart hvilke lag som var det beste. Åssiden satte umidelbart gjestene under press og skapt to store sjanser i åpningsminuttene.

Åmot var som forventet et fysisk lag men hang overhode ikke med i svingene når Åssiagutta satte tempo på ball og kropp.

En av debutantene for dagen, Sikora, markerte seg tidlig med fine prestasjoner der minst den ene burde satt i nettet.

Samme mann var sterkt innvolvert i dagens første scoring. Godt innlegg, Sikora viser stor styke. Åmotspillerne prøver å flytte på Sikora men har ikke mulighet. Ballen faller ned på 6-7 meter og der er Oland og setter ballen i krysset. Fin og sjelden avslutning av Oland og 1-0.

2-0 kommer etter 21 minutter. Andersen jobber godt og får frispark på venstre side ved dødlinja. Guvenc med godt frispark på bakre stolpe. Det oppstår litt mølje forran mål og Sikora setter ballen i goalen.

Dette blir også pauseresultatet. Åssiden skapte mange sjanser i løpet av omgangen og burde leda med mange flere mål. Defensivt er det trygt og Åmot kommer ikke til noen sjanser, men dog noe farlige på dødballer.

3-0 kommer allerede etter ett minutt. Sikora krangler med seg ballen og får slått inn forran mål. Noen stopper opp og forventer att ballen går ut over linja, men Guvenc oppfatter situasjonen og setter ballen i mål fra kort hold.

4-0 etter vakkert angrep. Guvenc vinner ballen, slår i støtte til Cetin som sender en perfekt krosser til Karagøz som drar av en mann og setter ballen i stolpen. Sikora er på returen og kontant i mål. Flott angrep!

5-0 etter 69 minutter på en glimrende overgang. Åssia vinner ballen på egen halvdel. Setter opp Karagøz som sender ivei et glimrende flatt innlegg. Sikora blir felt men Guvenc kommer inn fra venstre og sett ballen enkelt i mål.

Etter 75 minutter sender Ø. Hansen i vei et lurt skudd som lurer seg inn i hjørnet. Fetter Berg Hansen avslutter kampen med et langskudd med en vrien skru som lurer keeper og sluttresultatet blir 7-0.

Det ble en kamp som varierte i prestasjoner. Åmot hadde lite å by på og skapte lite fremover. Når Åssia hadde tempo på ball og forflytninger var det stor forskjell på lagene. Men tempo og prestasjonene varierte noe. Allikevel skapte Åssia flust med sjanser og burde ha satt flere bak en god Åmotkeeper. Men vi er selvfølgelig fornøyd med en solid 7-0 seier.

Sikora, Tandberg og Kristensen debutert for Åssia i denne kampen.

Fredag venter Solberg på Solbergbanen, det vet vi blir en tøff oppgave.