Knallstart for kvinnelaget med seier over Modum !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Mai 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damelaget åpnet sesongen med seier på hjemmebane.

Åssiden - Modum: 3-1 (1-0)

1-0 5 min: Ann Kristin Rodian

2-0 55 min: Selvmål

3-1 90 min: Carina Fredriksen (bildet under)

 

 

 

Laget:

Kristin, Kransy, Therese, Oda, Rebecca, Andrea, Tanja, Nanger, Anki, Hanna, Carina. Innb: Marita, Kortvedt, Linn, Hero, Agnete.

 

Modum skal være en av favorittene og vi forventet en jevn kamp. Vi starter best, spiller fin fotball og etter et fint angrep legger Carina inn fra høyre. Keeper misser på innlegget og Anki setter retur sikkert i mål. En perfekt start for oss. Kampen bølger litt fram og tilbake med sjanser for begge lag men stillingen står seg til pause. Vi forstetter vårt fine spill og gode innsats i 2.omg og får etter hvert mange cornere. Anki slår pressist inn, og i mølja blir en Modumspiller presset til å sette ballen i eget mål til 2-0. Modum produserer nå nesten ingen klare sjanser, men får godkjent et tvilsom offside-mål etter 70 min. Nanger header i stanga, Hero er alene igjennom + flere gode muligheter. Helt på slutten spiller vi oss fint igjennom og Rebecca slår til Carina som scorer alene med keeper til 3-1.

En fult fortjent seier etter både spill og sjanser. Dette laget har aldri spilt bedre fotball og det gleder meg å se jentene på dette nivået. Samtidig en perfekt start på sesongen som motiverer for flere gode prestasjoner framover.

 

Her var det et helt lag som markerte seg, samtidig som at enkeltspillere tok tak og spiller med både trygghet og selvtillit.

 

Levi


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.