G-16 med seier over IBK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Mai 2011

Guttelaget med ny seier, denne gang var det IBK som var motstander.

I en ikke akkurat velspilt kamp var Åssiden det beste laget og tok 3 poeng på en litt trå dag.

Seriekamp G-16, 1 div. 
Åssiden - Birkebeineren  3-1 (3-0) 
1-0  7 min  Stein Bjørnar 
2-0  23 min  Daniel 
3-0  32 min  Eldin 
3-0  42 min  IBK 

Laget: Jæger-Hoshmand-Adrian-Bill-Kris-Stein Bj-Marius-Jørgen-Daniel-Tobias-Eldin-Alex-Per-homas-Øystein.

Vi vinner igjen. Denne gang gjør vi det på en litt tung dag der vårt spill ikke er helt der det bør være. Vi sliter med og få til pasningspillet vårt gjennom store deler av kampen, med unntak av korte perioder i begge omgangene. Unøyaktighet og vanskelige valg gjør at vi for ofte mister ball. Da er det godt og se at vi ikke blir fristet til kun og dunke ball langt, men fortsetter med å prøve å holde ballen i laget.

Innsatsen og viljen til og vinne fotballkampen er uten tvil til stede. Dette er en viktig egenskap som er gull vært å ta med seg videre. Det viser seg i tillegg at dette med å være i flytsonen også er en god ting og ta med seg. Vi scorer 3 mål uten egentlig å være noen stor trussel for IBK`s bakre ledd.

Vi skal fortsatt ta utfordringen med å spille god fotball. Styrke vårt pasningspill, gi medspiller muligheten til gode valg. Sørg for å ta med dere godfølelsen dette med å lykkes. Vær klar over at vi ikke får noen ting gratis. Hardt arbeid med stort engasjement må fortsatt ligge i bunnen.

Stå på videre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.