Å være mentalt til stedet...

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Mai 2011

Først: Ikke ofte undertegnede er flau over å bære Åssias farger med Åssiden på ryggen, men i går var en slik dag!

Det var en flau forestilling Åssiden A-lag viste mot DBK på Ørenbanen onsdag kveld. For å være presis usaklig;  det var juniorlag mot seniorlag, i disse NM dager; tippeliga mot 3. div.

DBK tok fult fortjent en 5-3 seier til slutt.

Seriekamp 4. div 
Drammen BK - Åssiden   5-3 (4-1) 
1-0  10 min  DBK 
2-0  12 min  DBK 
3-0  20 min  DBK 
4-0  35 min  DBK 
4-1 40 min  Cetin 
5-1  58 min  DBK 
5-2 72 min Cetin str
5-3 88 min Madsen

Laget: Kristensen (Yakici 45). Ø. Hansen, Dørre, Madsen, Flåterud Johansen (Gundersen 70), Karagøz (Walseth 45), Cetin, Berg  Hansen (E. Hansen 45), Andersen, Oland (DiSilva 60), Meyer.

For å vinne fotballkamper må alle spillerne være til stedet mentalt. Er det noen som virker litt bortreist må de andre få han på plass. Dette og mer til var totalt fraværende i denne kampen generelt og de første 30 min spesielt.

Komunikasjon, duellspill, presisjon var totalt fraværende. Feilvalg og dårlig utførelse florerte. Samtidig som alle avslutninger på mål gikk inn bak en keeper som stod som planta. Forsvarsfirrer som ikke hadde begrep om hva som skulle gjøres når. Ballfører upressa-fall og nekt bakrom. Dette er enkel læring. Midtbane som ikke løp eller vant en duell. Hvem tar dette ansvaret? I går, ingen. Fremover upresist og tap av alle dueller og andreballer. Spillerene var rett og slett redde for å gå i dueller.

DBK viste tæl, vilje og hadde en plan og vant fult fortjent. Åssia fremstod som ett juniorlag. Det skal sies at andre omgang var det et par tre stykker som viste seg mer frem og tok ansvar, men gud bedre alt for få og alt for seint.

Greit å tape fotballkamper mot en motstander som er bedre. Men det forutsetter at vi gir det vi har og er til stedet!

Vi vet at spillerne er bedre enn dette, spillerne må da ha høyere ambisjoner enn dette?

Det er der vi må begynne. Være lojale og ærlige mot hverandre og ikke overlate asnvaret til lagkompisene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.