Svak opptreden av G-16 mot Ål

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Mai 2011

Det ble en svak forestilling mot Ål lørdag. Virket som gutta ikke var forberedt på at dette ville bli en tøff kamp mot en hardtjobbende motstander.

Seriekamp G-16 1. div

Ål - Åssiden   5-2
3-1  43 min  Marius
32  49 min  Eldin

Laget: Snorre-Hoshmand-Bill-Adrian-Kris-Marius-Jørgen-Vrenne-Daniel-Dokka-Eldin-Tobias-Alex-Øystein.

Det virket som advarselen i forkant av kampen ikke ble tatt alvorlig. Som tidligere nevnt må viljen og innsats ligge i bunnen. En kan ikke gå rundt og tro at man får noe gratis, det og vinne fotballkamper koster. Det florerer med personlige feil og svak konsentrasjon under hele kampen, med unntak av de 20 første minuttene av annen omgang. Da spiller vi fotball og lar kula gjøre arbeidet. I denne perioden scorer vi målene og vi har 3-4 store muligheter. Men korte perioder med prestasjoner i løpet av en kamp holder ikke til å ta med seg 3 poeng.

Ål vinner fortjent, ikke på grunn av at de spiller god fotball. Men på grunn av større innsats og vilje. De var effektive samtidig som vi var i det gavmilde hjørnet. Det er bare å brette opp ermene til neste kamp. Det blir nok en tøff utfordring allerede på fredag da vi skal spille mot Haugsbygd hjemme på naturgress.