Seier mot Konnerud

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Mai 2011

A-laget spilte kamp mot Konnerud fredag kveld. Ett sykdomspreget Åssiden vant fortjent etter en ok 1. omgang. Andre omgang ble ikke veldig vellspillende, men med mange feilpassninger fra begge lag og mye kjemping. Konnerud prøvde så godt de kunne men Åssiden hadde relativt god kontroll på kampen.

Dermed kunne Åssiden ta med 3 fortjente poeng hjem.

2-4  73 min  KIL

Laget: Eriksen, Ø. Hansen, Dørre, Madsen, Flaaterud, Johansen, Walseth (Aabue 85), Oland (Berg Hansen 74), E. Hansen (Andersen 60), Buric, Knudsen (Meyer 74), Sikora.

Åssiden startet bra i denne kampen og tok raskt grep om begivenhetene. Allerede etter 7 min tok Åssiden ledelsen etter ett flott skudd av unge E. Hansen. Åssiden har press på Konnerud og Sikora vinner ballen i 16 meteren. Spiller til Walseth som kommer fint inn i 16, krangler ballen ut til E. Hansen som setter ballen oppe i hjørnet. Åssiden er gode i denne perioden og presser Konnerud til flere feil. Åssiden får mange overgangsmuligheter som bør utnyttes bedre. Men etter 21 minutter får gjestene uttelling. Åssiden ruller opp på venstre. Ett flatt Walseth innlegg som Sikora kommer først på i duell med keeper og dobbler ledelsen. Blå/hvitt fortsetter å skape sjanser men klarer ikke å drepe kampen.

I stedet innviteres Konnerud inn i kampen. Åssiden gjør flere feilvalg på egen halvdel og setter hverandre i vanskelige situasjoner. Dette medfører balltap og Konnerud får satt ett godt press på gjestene. Vi ventet bare på at en situasjon forran mål skulle komme. En Konnerudspiller drar med seg ballen gjennom ett stillestående forsvar. Bare Johansen oppfatter situasjonen men tacklingen kommer for sent og straffe. Konnerud reduserer til 1-2. men i sluttfasen av omgangen overtar Åssiden igjen. Åssiden vinner ballen høyt. Setter opp Knudsen på høyre. Hardt, flatt innlegg. Sikora er nok en gang først på ballen. Drar med seg ballen til siden og banker ballen i nettaket fra kort hold og 3-1 ledelse.

Åssiden kan gå til pause med en fortjent 3-1 ledelse. Sett bort ifra en 10 minutters periode gjennomfører gutta en ok omgang.

Andre omgang blir mye kjemping om mange feilpasninger fra begge lag. Åssiden starter bra og har et par tre gode muligheter til virkelig avgjøre kampen. Nærmest er Sikora med ett skudd i stolpen. Konnerud gjør ett helhjerta forsøk men Åssia forsvaret har relativ grei kontroll. Men et uforståelig feivalg av Dørre gjør at Konnerud reduserer til 2-4. Dørre har full kontroll med ball. Men sender den rett i beina på en Konnerudspiller på ca 20 meter. Ett godt skudd lurer seg inn i lengste hjørnet. Også i denne omgangen får Åssia flere gode overganger som sløses bort. Det er for mye unøyaktighet på siste tredjedel. Åssiden burde ha avgjørt kampen på ett av de mange overgangene.

Åssiden tar en fortjent seier hjem til Åssia.